CESAR MANSO Afp
ŠOK ZA ‘KRALJEVE‘

Kamere uhvatile detalj koji je promaknuo većini! Realova zvijezda se ‘prosula‘ od smijeha zbog odluke trenera

Zanimljivu reakciju tijekom četvrtfinalne utakmice Kupa kralja između Athletic Bilbaa i Reala uhvatile su kamere
Piše: SNObjavljeno: 04. veljača 2022. 07:03

Naime, igrala se 75. minuta utakmice na San Mamesu kada su kamere El Chiringuita uhvatile Garetha Balea na klupi Reala kako se smijulju. Razlog? U tim trenucima uz aut liniju zagrijavao se Eden Hazard, ali je tada trener Carlo Ancelotti donio odluku da ga ipak neće uvoditi u igru i vratio ga je na klupu. Takav je rasplet dobro nasmijao Balea.

U tim je trenucima rezultat na semaforu San Mamesa bio 0:0, a Real je na kraju poražen 1:0 golom Alexa Berenguera u 89. minuti.

image

Bale se smijulji na klupi

Screenshot

Bale je posljednji put za Real zaigrao 28. kolovoza prošle godine, a ugovor s klubom mu istječe na ljeto. Kako Ancelotti nije u igru uvodio zvijezde poput Balea, Hazarda i Jovića upitan je nakon utakmice jesu li spominjani igrači kažnjeni?

"Jesu li kažnjeni? Nisu. Nemam tu što više reći. Oni nisu igrali, kao uostalom niti Ceballos i Vallejo. Svi oni imaju isti status i ne treba se nikoga izdvajati. Kroos je napustio igru zbog umora, poput Viniciusa. Već sam razmišljao o produžecima, a kasnije nije bilo vremena", pravdao se Ancelotti.

image
CESAR MANSO Afp

"Boli nas poraz jer želimo osvojiti sve, ali ne mislim da će biti posljedica. Nadam se da će nas učiniti još jačima. Karim nam je jako falio i nemamo igrača njegove kvalitete. Athletic je do 70. minute radio jak pritisak, a kada sam mislio da utakmica ide u produžetak onda su zabili u zadnjim minutama. Mi smo više trebali koristiti Alabu i Casemira, utakmica se nije razvijala kako smo željeli", zaključio je Realov trener.

image
CESAR MANSO Afp

Linker
19. travanj 2024 03:28