Riyad Mahrez i Raheem Sterling

 ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Action Plus Sports Images/Alamy/Alamy/Profimedia
NA POMOLU TRANSFER?

Zvijezda Manchester Cityja seli u redove velikog rivala? Poznata je cijena, ali igrač traži garancije...

U engleskim medijima osvanula je zanimljiva informacija vezana uz potencijalni transfer Raheema Sterlinga
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2022. 07:08

Naime, nakon navoda da se Sterling nalazi na listi želja madridskog Reala navodno je interes za njegovo dovođenje pokazao Chelsea.

Sterling je prošle sezone u dresu Cityja skupio 47 nastupa i postigao 17 golova, ali nije uvijek na Etihadu bio prvi izbor. The Sun navodi kako je Chelsea spreman za Sterlinga ponuditi oko 70 milijuna eura, ali da sam igrač želi garancije da neće grijati klupu u redovima momčadi Thomasa Tuchela.

Sterling je u redove Manchester Cityja stigao 2015. godine iz Liverpoola za 58 milijuna eura, a želi igrati redovito kako bi si povećao šanse za nastup u engleskoj reprezentaciji na Mundijalu u Kataru. Sterlingov ugovor sa Cityjem istječe na ljeto 2023. godine, a u klubu ne isključuju opciju njegove prodaje i tako izbjegnu rizik da ga sljedećeg ljeta izgube bez odštete.

Sterling je prošle sezone započeo 23 od 38 premierligaških utakmica za City, ali krenuo je s klupe u nekim odlučujućim utakmicama sezone, primjerice u obje polufinalne protiv Real Madrida. A dolasci Erlinga Haalanda i Juliana Alvareza, kao i veća minutaža Jacka Grealisha sugeriraju da bi sljedeće sezone mogao igrati i manje.

Hoće li Sterling postati prvo zvučno pojačanje Chelseaja u eri novog vlasnika Todda Boehlyja?

Linker
19. travanj 2024 04:38