Marcus Rashford na klupi, iza reklamnih plakata, daleko od igre

 DAVID DAVIES/PA IMAGES/PROFIMEDIA David Davies/pa Images/profimedia
NIJE GA ŠTEDIO

‘Što on misli? Dečko je glup, moram to reći...‘; Ikona Manchester Uniteda žestoko napala zvijezdu kluba

‘Što god da je napravio, sljedećih 6 mjeseci bit će mu jako upitno...‘, rekao je Scholes.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2022. 14:26

Marcus Rashford izostavljen je iz početnih 11 utakmice svog Manchester Uniteda ove subote na gostovanju kod Wolverhamptona. Nije trebalo tako biti, ali menadžer Crvenih vragova, Erik Ten Hag donio je tu odluku netom prije početka dvoboja, kako je navedeno, zbog internih disciplinskih razloga. Englezi još nisu razjasnili što se točno dogodilo, ali zna se da je Rashford trebao krenuti u početnih 11 Manchester Uniteda, no utakmicu je započeo s klupe za pričuve. Igrao jest, ali tek od početka 2. poluvremena kada je ušao kao zamjena za Alejandra Garnacha.

Utakmicu je u studijskoj emisiji prije početka komentirao i Paul Scholes, nekadašnji legendarni igrač kluba s Old Trafforda koji je javno, bez pardona oprao Rashforda zbog nekih svojih postupaka:

image

Paul Scholes

FARRELL/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Što on misli? Pa nekim svojim potezima sustavno kvari svoju ulogu u momčadi. Ovim je napravio to da će mu do kraja sezone status biti upitan. Dečko je glup, moram to reći. Što god da je napravio sada, idućih šest mjeseci bit će mu jako upitno - rekao je Scholes na engleskoj TV-postaji BT Sport prije utakmice, kada je u javnost odaslana informacija da Rashford neće početi susret.

Rashford je inače ove sezone u jako dobroj formi, zabio je 10 pogodaka u svim natjecanjima, što uključuje i dva pogotka u dvije utakmice koliko ih je odigrao nakon povratka sa Svjetskog prvenstva. No, Ten Hag se nije dao igrati sa svojom reputacijom, a Rashford je očito prekoračio liniju...

Linker
09. lipanj 2024 06:40