Cristiano Ronaldo je ove sezone postigao 18 golova, ali to nije dovoljno za nominaciju za nagradu

 LINDSEY PARNABY Afp
OSAM VELIČANSTVENIH

Šok za navijače: Među kandidatima za najbolje igrače Premiershipa nema Ronalda i Manea

Obožavatelji glasoju do ponedjeljka, a potom će njihovi glasovi biti zbrojeni s onima 20 kapetana i povjerenstvom stručnjaka.
Piše: HInaObjavljeno: 13. svibanj 2022. 14:43

Engleska Premier liga objavila je imena osmorice kandidata za nogometaša godine, a zanimljivo na listi nema zvijezda Manchester Uniteda i Liverpoola Cristiana Ronalda i Sadia Manea.

Kandidati za prestižnu nagradu su Mohamed Salah (Liverpool), Kevin De Bruyne (Manchester City), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Bukayo Saka (Arsenal), James Ward-Prowse (Southampton), Joao Cancelo (Manchester City), Son Heung-min (Tottenham) i Jarrod Bowen (West Ham).

De Bruyne i Salah love svoje druge trofeje nakon što je napadač Liverpoola bio najbolji 2018. godine, a belgijski veznjak 2020. Ostali nisu imali čast biti proglašeni nogometašem godine.

Zanimljivo, na listi nema Ronalda koji je ove sezone zabio 18 golova za Manchester United, te Manea koji je postigao 15 pogodaka za Liverpool.

Obožavatelji imaju vremena glasovati do ponedjeljka, a potom će njihovi glasovi biti zbrojeni s onima 20 kapetana klubova i povjerenstvom nogometnih stručnjaka koji će odlučiti pobjednika.

Prošle sezone za najboljeg igrača proglašen je branič Manchester Cityja i portugalske vrste Ruben Dias.

Linker
20. travanj 2024 09:42