JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ronaldo žestoko udario po Rooneyju, ali i jednom bivšem treneru: ‘Nikad čuo za tog lika! Pa kakav je to potez!?‘

‘Pa on uopće nije ni trener. Veliki klub poput Uniteda je njegovim dovođenjem iznenadio cijeli svijet‘
Piše: SNObjavljeno: 14. studeni 2022. 06:54

Veliki intervju u kojem se Cristiano Ronaldo otvorio britanskom voditelju Piersu Morganu podigao je puno prašine. Pisali smo već kako se Portugalac obrušio na Manchester United i Erika ten Haga, a na udaru nogometne zvijezde našao se i bivši trener Crvenih vragova Ralf Rangnick, kao i njegov nekadašnji suigrač Wayne Rooney.

Izbornik austrijske nogometne reprezentacije Rangnick je, podsjetimo, prije dolaska Ten Haga bio privremeni trener u Unitedu, a Ronaldo je ovom prigodom otkrio kako je za njega prvi put čuo tek kad je Nijemac stigao na Old Trafford.

"Nakon Olea (Gunnara Solskjaera, op.a.), oni dovedu Ralfa Rangnicka, a taj potez nitko ne može razumjeti. Pa taj lik uopće nije ni trener. Veliki klub poput Manchester Uniteda je njegovim dovođenjem iznenadio ne samo mene, nego i cijeli svijet", žestoko je Ronaldo krenuo s ovom temom pa nastavio:

"Ako nisi trener, kako ćeš biti šef u Manchester Unitedu. Nikad nisam čuo za tog lika", dodao je Portugalac o čovjeku koji je, između ostalog, vodio Stuttgart, Hannover 96, Schalke 04, Hoffenheim, RB Leipzig...

image

Ralf Rangnick i Cristiano Ronaldo (2022.)

BEN STANSALL Afp

U jednom je trenutku Cristiano imao i poruku za Rooneyja koji je nedavno kritizirao njegovo "neprihvatljivo" ponašanje te mu poručio da se prilagodi potrebama trenera i kluba.

"Ne znam zašto me toliko kritizira. Vjerojatno zato što je završio karijeru, a ja još uvijek igram na visokoj razini", komentirao je Ronaldo pa dodao:

"Neću reći da izgledam bolje od njega. Što je istina..."

Njih dvojica su podsjetimo, zajedno branili dres Uniteda u razdoblju od 2004. - 2009. godine.

image

Wayne Rooney i Cristiano Ronaldo (2008.)

ANDREW YATES Afp

Linker
27. travanj 2024 19:50