GLYN KIRK Afp
CONTE NAPUŠTA TOTTENHAM?

‘Preiskren sam da bih zatvarao oči i uzimao plaću! Ovo je katastrofa, možda nisam tako dobar...‘

Četvrti poraz u posljednjih pet premierligaških utakmica teško je pogodio Tottenhamovog menadžera
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2022. 06:55

Nakon što su proteklog vikenda kreirali senzaciju savladavši Manchester City u gostima 3:2, Spursi su sinoć izgubili u gostima kod Burnleyja, jedne od najslabijih momčadi lige, s 1:0.

"Moram razgovarati s klubom. Preiskren sam da bih zatvarao oči i nastavio ovako i uzimao plaću. Želim preuzeti odgovornost i otvoren sam za svaku odluku jer želim pomoći Tottenhamu. Ovo je četvrti poraz u pet utakmica i prvi put u životu da mi se ovako nešto dogodilo. To je neprihvatljivo", rekao je vidno pogođeni Antonio Conte.

"Došao sam ovdje kako bih popravio situaciju s Tottenhamom, ali možda u ovom trenutku nisam tako dobar da bih to napravio. Pokušavam sve kako bih promijenio situaciu, ali ona se ne mijenja. Ljudi pričaju o borbi za četvrto mjesto i Ligi prvaka, ali naša realnost iz posljednjih pet utakmica je da moramo paziti da se borimo za opstanak", dodao je talijanski stručnjak.

U zasebnom intervjuu za talkSport Conte je rezultat protiv Burnleyja opisao kao katastrofu.

"Ovo je katastrofa za klub poput Tottenhama. Moram razgovarati s klubom i pronaći rješenje jer ponavljam, nije ispravno ovako nastaviti. Otvoren sam za sve", zaključio je rezignirani Talijan koji je preuzeo klupu Tottenhama u studenom i naslijedio Nuna Espirita Santa, svega nekoliko mjeseci nakon što je odveo milanski Inter do prvog naslova u Serie A nakon 11 godina.

Nakon posljednjeg kiksa Tottenham se nalazi na osmom mjestu na ljestvici sa 39 bodova, 7 manje od Manchester Uniteda koji drži četvrto mjesto koje vodi u LP, ali uz dvije utakmice manje.

Linker
11. svibanj 2024 04:59