Todd Boehly

 GLYN KIRK Afp
ŠOPING GODINE

Ovo nije radio ni Roman Abramovič! Za sva pojačanja morat će poslati privatni avion, u igri i hit Vatrenih

Novi vlasnik Chelsea spreman je potrošiti pravo bogatstvo na četiri pojačanja iz Bundeslige!?
Piše: Andro PolićObjavljeno: 13. listopad 2022. 17:07

Chelsea bi uskoro put Njemačke mogao poslati prazan privatni avion koji bi pri povratku na Otok mogao biti pun s četiri velika imena Bundeslige, a ukupan shopping dosegnuo bi iznos od gotovo 300 milijuna eura. Novi vlasnik „bluesa“ Todd Boehly već je prije zagrizao za Joška Gvardiola koji je ipak ostao u Leipzigu, a ništa manje zainteresiran nije bio ni za njegova suigrača Christophera Nkunkua koji je navodno već potpisao predugovor s engleskim klubom nakon što je u tajnosti obavio i liječnički pregled.

image

Todd Boehly

GLYN KIRK Afp

Za dvojac iz Leipziga Chelsea bi mogao potrošiti oko 150 milijuna eura možda već nadolazeće zime.

image
JAN WOITAS Dpa Picture-alliance Via Afp

Veznjak Borussije Dortmund Jude Bellingham već je duže vrijeme tiha patnja Liverpoola, a u posljednje se vrijeme za potpis mladog Engleza uključuju Manchester City i Real Madrid. Američki milijarder na čelu londonskog kluba odlučio se uključiti u tu utrku, a engleski mediji pišu kako je spreman izdvojiti oko 100 milijuna eura za potpis engleskog reprezentativca, a Borussia bi navodno mogla zahtijevati odštetu od 120 milijuna.

Posljednji na shopping listi iz Bundeslige je Benjamin Pavard. Francuski branič u Bayern je stigao 2019., a za njega bi Chelsea trebao izdvojiti „tek“ oko 35 milijuna eura.

Linker
29. travanj 2024 13:24