Jürgen Klopp osjećao se pomalo i posramljeno nakon 4-0 poraza
 AFP
DEBAKL PRVAKA

Mourinho poludio na VAR, a Kloppa naljutio novinar: ‘Samo jedna momčad može ovako razbiti moje Redse!‘

Liverpool je pao kod Cityja čak 4-0, a Mourinho se udaljio od Europske lige nakon novog poraza
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2020. 09:07

Manchester City "razmontirao" je novog prvaka na svom Etihadu, bilo je čak 4-0, a mnogi mediji zaključuju da su igrači Liverpoola evidentno "pretjerali u slavlju" posljednjih dana.

Tako je i jedan novinar izravno upitao Jürgena Kloppa, je li njegova momčad "ozbiljno odigrala" i je li joj ova utakmica uopće bila važna. To je pomalo i naljutilo Nijemca...

"City je fantastičan. Ove sezone nisu odigrali niti jednu lošu utakmicu. Nedostajalo na je tečnosti u igri.", rekao je Klopp, ali novinar je bio uporan.

image
Klopp nije okrivio slavlje igrača za poraz
AFP

"Opet me pitate istu stvar! Ako želite okrenuti priču u tom smjeru, to je vaše pravo! No ja ću reći samo jednu stvar, ako postoji i jedna momčad koja može ovako razbiti Liverpool, onda je to samo City.

Tankih živaca bio je i još temperamentniji Jose Mourinho. Pronašao je krivca u VAR-u za novi poraz, a samim tim i udaljavanje od Europe. Sheffield United je 3-1 porazio njegov Tottenham u 32. kolu Premier lige.

"Ovo više nije sport u koji smo se zaljubili", poetski je bio raspoložen Portugalac.

Naime, u 33. minuti Harry Kane je zabio za 1:1, ali sudac je poništio gol nakon intervencije VAR-a. Lopta se naime do Kanea odbila tako što je prethodno iz blizine napucana u ruku njegovog suigrača Stevena Bergwijna, ali dok se on fauliran i ozlijeđen previjao na podu.

"VAR je uništio nogomet!", poručio je.

Linker
16. svibanj 2024 15:05