PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
HVALOSPJEVI ZA MAESTRA

‘Modrić bi se mogao vratiti u Premiership i lako uklopiti u vezni red Manchester Cityja. On može gdje god želi‘

Lukin bivši suigrač smatra da hrvatski čarobnjak može igrati u Engleskoj, i to u najjačim klubovima
Piše: SNObjavljeno: 26. veljača 2024. 18:34

Majstorijom Luke Modrića samo šest minuta nakon ulaska u igru, Real Madrid je pobijedio Sevillu i ostao na osam bodova prednosti nad Barcelonom 12 kola prije prvenstva.

Ipak, to neće bitno promijeniti njegov status u "kraljevskom klubu", odlazak iz Madrida ovog ljeta nažalost je neminovan, osim ako se ne dogodi neki neočekivani preokret na Santiago Bernabeuu.

image
JAVIER SORIANO Afp

U ovom trenutku možemo samo nagađati čiji je dres nositi Modrić u sljedećoj sezoni, ponuda će biti na pretek - saudijski milijuni, predpenzija u Americi ili nastavak karijere u Europi, odluka će biti samo na našem maestru.

Premda se u Hrvatskoj "navija" za Modrićev povratak u Dinamo, ne bi bio veliki šok da Luku vidimo u dresu nekog europskog velikan (Osim možda za navijače Reala). Smatra tako i njegov bivši suigrač iz Tottenhama, Jaime O‘Hara, koji tvrdi da bi se Modrić bez problema mogao uklopiti u vezni red, primjerice, Manchester Cityja.

- Imao sam zadovoljstvo igrati s Lukom Modrićem i moram vam reći, bio je apsolutno nevjerojatan. Nisi mu mogao uzeti loptu na treningu, samo je jačao. Imao je nevjerojatnu karijeru u Realu i igrao s nekim od najboljih igrača svih vremena - kazao je O‘Hara i dodao:

image
JAVIER SORIANO Afp

- Vjerojatno bi još uvijek mogao igrati u Premiershipu, mogao bi otići u Manchester United i lako se ubaciti u vezni red, pa čak i Manchester Cityja, da budem iskren. Kakav je to igrač i kakvu je karijeru imao... Vjerojatno će ući kao jedan od najboljih veznjaka ikada. Da je Englez ili Brazilac, stavili biste ga u kategoriju skupa s najboljim veznjacima u povijesti sporta.

Biologiju se ne može prevariti, no Modrić ima još toga za ponuditi nogometu na najvišoj razini, smatra O‘Hara.

- Svi znamo da stari i da Real mijenja stvari kako bi imao izrazito mladu momčad, ali Modrić bi ovog ljeta mogao otići gdje god želi - zaključio je Englez.

Linker
28. travanj 2024 22:48