OLI SCARFF Afp
SOLSKJAERU PALAC DOLJE

Legenda Manchester Uniteda okrenula leđa bivšem suigraču: ‘Vrijeme je da palicu preda nekom drugom‘

Legenda Manchester Uniteda otvoreno je pozvala Ole Gunnara Solskjaera da odstupi s menadžerske klupe
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2021. 23:09

'Crveni vragovi' su izgubili četiri od zadnjih šest premierligaških utakmica, a Rio Ferdinand smatra da Solskjaer, koji je klub preuzeo u prosincu 2018. godine, jednostavno više nije pravi čovjek za taj posao.

Solskjaer je na Old Traffordu potvrđen za trajnog menadžera u ožujku 2019. godine, a još čeka na premijerni trofej na klupi, a iza njega su dva uzastopna domaća poraza od Liverpoola (5:0) i Manchester Cityja (2:0) na Old Traffordu nakon čega je momčad zaostala za liderom Chelseajem devet bodova nakon 11 odigranih kola.

image

Rio Ferdinand

JEZ TIGHE Dppi Via Afp

Ferdinand je inače bivši Solskjaerov suigrač i otkako je preuzeo klub pružao mu je veliku podršku, ali ne više.

"Započeli smo ovu sezonu s tako velikim nadanjima nakon prijelaznog roka kakav smo imali. Svi smo bili tako uzbuđeni i govorili ovo je naše vrijeme. Ole je doveden da bi nas doveo do te faze, doveden je kako bi posložio momčad koja će se boriti za premierligaški naslov. Ali ja više ne mislim da se možemo boriti za ligaški naslov. Gledam svaki tjedan našu momčad i pitam se što ćemo napraviti taktički. Ne vidim neku filozofiju ni identitet u igri Manchester Uniteda. Gledam i vidim konfuziju u momčadi", rekao je Ferdinand u podcastu Five with Vibe.

"Oduvijek sam bio malo skeptičan može li nas on odvesti do naslova? Nisam bio potpuno uvjeren da može to napraviti. Ali nakon igara s momčadi koja je posložena na početku ove sezone i svega viđenoga, mislim da je vrijeme da preda palicu nekome drugome", rekaododao je Ferdinand.

Na kraju je zaključio:

"Mislim da sada ode da bi Ole to učinio visoko uzdignute glave."

Linker
03. svibanj 2024 22:14