Bez Cristiana Ronalda Manchester United je povezao dvije pobjede

 OLI SCARFF Afp
U DOBROM NIZU

Jedan od ključnih igrača Uniteda: ‘Hvala Ronaldu na svemu, ali sada je atmosfera napokon dobra‘

Danski nogometaš je s poštovanjem pričao o Portugalcu, ali između redaka se osjete neke stvari
Piše: SNObjavljeno: 29. prosinac 2022. 06:31

Manchester United je upisao dvije pobjede u nastavku sezone nakon Svjetskog prvenstva. Nakon 2:0 protiv Burnleyja u Liga kupu, jučer su ‘Crveni vragovi‘ s 3:0 pobijedili Nottingham Forest u 17. kolu Premiershipa.

Tom pobjedom United se učvrstio na 5. mjestu tablice s 29 bodova, 11 manje od prvoplasiranog Arsenala, a dobra atmosfera u klubu navela je sve u i oko kluba da pomalo zaborave na Cristiana Ronalda čiji su skandali obilježili prvi dio sezone na Old Traffordu. Portugalca ipak nije zaboravio Christian Eriksen, koji je s poštovanjem pričao o Cristianu Ronaldu.

"Prije svega moram reći kako smo svi tužni što Cristiano Ronaldo nije više dio kluba - njegova ostavština u ovom klubu je nešto posebno. Jako sam sretan što sam imao priliku igrati s njim u mojoj karijeri", rekao je Eriksen.

No, kada Danac priča o aktualnoj situaciji u Manchester Unitedu jasno se između redova osjeti činjenica da je svima u svlačionici laknulo što nema više kamena spoticanja.

"Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio dosta drukčiji i teži za nas. U nekim utakmicama smo previše griješili, ali mislim da smo se od tada posložili te da gradimo pravu momčad. Osjeti se to u grupi, osjećamo da sustav funkcionira, a to je nešto u što morate vjerovati i mislim da to i radimo. Atmosfera je dobra, puno igrača se vratilo sa Svjetskog prvenstva i uklopilo u momčad, a definitivno pomaže i pobjeđivanje u utakmicama", zaključio je Eriksen.

image

Christian Eriksen

OLI SCARFF Afp

Linker
27. travanj 2024 14:02