Philippe Coutinho

 RAFA HUERTA/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ZAKLJUČENA DVA VELIKA POSLA

Drugo najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone se vratilo u Englesku; Velika obavijest stiže i iz Newcastlea

Gotovo pa istovremeno završena su i potvrđena dva zanimljiva i velika transfera na ‘Otok‘
Piše: SNObjavljeno: 07. siječanj 2022. 11:02

Kakav dan za dva engleska kluba! U petak prijepodne Aston Villa pohvalila se ogromnim pojačanjem, a istu je stvar napravio i Newcastle koji je konačno, u ovoj novoj eri kluba, zaključio jedan veći posao.

Krenimo prvo s klubom iz Birminghama - novi igrač Aston Ville je Philippe Coutinho, inače drugo najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone koja je Brazilca, podsjetimo, 2018. godine platila čak 135 milijuna eura (Dembele je bio pet milijuna skuplji). Engleski klub na svom je službenom Twitter profilu otkrio da je ovdje riječ o posudbi do kraja sezone. Španjolci javljaju da je u dogovor uključena i opcija otkupa.

S prvim velikim pojačanjem pod novim vlasnicima pohvalio se i Newcastle. Reprezentativac Engleske Kieran Tripper stigao je iz Atletico Madrida, a engleski mediji tvrde da je premierligaš za njega izvojio 15 milijuna eura.

"Oduševljeno objavljujemo dovođenje Kierana Trippiera. Radi se o ugovoru na dvije i pol godine", poručili su iz kluba.

"Drago mi je što sam došao u ovaj fantastičan klub. U Madridu mi je bilo lijepo, ali kada sam čuo da se za mene interesira Newcastle i budući da sam već radio s Eddiejem Howeom, znao sam da želim biti tu. Znam da nas čeka puno posla, ali isto tako sam svjestan koliko je ovo nevjerojatan klub i da ima talentirane igrače", izjavio je Trippier.

Linker
23. travanj 2024 04:20