Glyn Kirk/afp/profimedia
NEOBIČNO PRIZNANJE

‘Da nisam nogometaš, bavio bih se vrtlarstvom. Ne volim uopće gledati nogomet, dosadi mi nakon pet minuta‘

Engleski reprezentativac iz redova Arsenala ne živi za nogomet 24 sata na dan
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2023. 09:43

Naprotiv, kada odradi svoje profesionalne obveze uživau drugim stvarima i ne gleda nogometne utakmice iz zabave. Njegovo ime je Ben White, a on sam priznaje: ‘Da nisam nogometaš, vjerojatno bih se bavio vrtlarstvom.‘

"Vjerojatno bih radio s ocem da nisam nogometaš. On je bio vrtlar. Nikad nisam imao pritisak čime ću se baviti dok sam odrastao i bio bih jako zadovoljan s time. Počeo sam se baviti nogometom, ali za mene ne bi bio problem da radim isto što i moj otac. Nogomet ionako nisam gledao. Kada sam bio klinac nakon pet minuta gledanja utakmice izašao bih van i sam igrao nogomet. Nisam ga volio gledati, radije sam ga igrao. Čak i danas ne volim previše gledati nogomet", otkriva 25-godišnji White.

"Pogledam isječke svoje igre koji mi pomažu da napredujem i poboljšavam se, ali ne bih gledao neku utakmicu iz zabave. Opsjednut sam time da se konstantno nadograđujem i poboljšavam i da sam postao vrtlar sve bi bilo isto. Mislim da mi moj otac nikad nije prišao i rekao: ‘Hoćemo li gledati utakmicu na TV-u? Njega to nimalo ne interesira. Mislim da nikad nije gledao utakmicu na TV-u", dodao je White, koji je u Arsenal stigao 2021. godine iz Brightona za 50 milijuna funti.

POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta idruga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
16. svibanj 2024 17:48