Reuters / Tony O'Brien / REUTERS
PROMJENA U SREDINI

CONTEU JE DOSTA FABREGASA, ŠPANJOLAC JE 'OUT', HRVAT JE 'IN' Talijan već na zimu želi dovesti sjajnog veznjaka Vatrenih na Stamford Bridge!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2016. 12:37

Antonio Conte i njegov Chelsea nalaze se u velikim problemima kada je sredina terena u pitanju. Španjolac Cesc Fabregas daleko je razine na kojoj je bio prije nekoliko godina, a neki mediji na Otoku već duže vrijeme spominju kako Talijan više ne gaji simpatije prema bivšem veznjaku Arsenala i sprema ga se odreći već na zimu.

Febragas je vrlo brzo postao glavna meti brojnih europskih klubova, a kao jedna od opcija spominje se i Milan. Odlaskom Fabregasa stvorilo bi se dovoljno mjesta u srcu Stamford Bridgea za neke prinove, a ako je suditi prema napisima nekih talijanskih medija, u Chelseaju se ozbiljno razmišlja o dovođenju dvojca iz reprezentacije Vatrenih - Marcela Brozovića iz Intera i Milana Badelje iz Fiorentine.

Badelj je navodno prvi izbor glavnog stratega Chelseaja koji će učiniti sve da ga u sjeverni dio Londona dovede već u zimskom prijelaznom roku.

Za hrvatskog veznjaka već su ranije interes pokazali Milan i Roma, a Badelj je navodno spreman na odlazak iz Fiorentine, čak i na posudbu, s opcijom kupovine.

Linker
10. svibanj 2024 15:54