Erik ten Hag uskoro bi mogao ostati bez posla

 IAN KINGTON Afp
TEN HAG BROJI ZADNJE DANE

Novi trener Manchester Uniteda postaje čovjek kojeg se povezivalo s Dinamom? ‘Prvi je favorit‘

Tuchel i Pochettino već bili na sastanku, ali ih društvo s Old Trafforda nije uvjerilo da prihvate posao
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2024. 19:38

Broji li Erik ten Hag posljednje dane na Old Traffordu? Sve je izglednije da bi to mogao biti slučaj nakon novih neuvjerljivih nastupa Manchester Uniteda koji nakon šest odigranih kola u Premier ligi drži 12. mjesto sa sedam bodova.

Ranije ovoga tjedna Crveni vragovi remizirali su s Twenteom (1:1) u Europskoj ligi, a prije toga bez golova je okončan njihov ligaški okršaj s Crystal Palaceom. Danas je na sve to došao i težak poraz od Tottenhama na Old Traffordu (0:3) i čini se kako je upaljen novi alarm u Manchesteru.

image

Erik ten Hag

DARREN STAPLES Afp

Ten Hag bi, dakle, vrlo lako mogao postati bivši. Na Old Traffordu su navodno već krenuli u potragu za njegovim nasljednikom, a TEAMtalk još je ranije ovoga tjedna doznao da su Thomas Tuchel i Mauricio Pochettino već bili na sastanku, ali i da ih društvo iz Manchestera nije uvjerilo da prihvate posao.

Isti medij naveo je i da se na popisu kandidata nalazi i bivši engleski izbornik Gareth Southgate, Eddie Howe iz Newcastlea, kao i Simeone Inzaghi iz Intera. No trenutno je pored svih nabrojanih, prema pisanju TEAMtalka, prvi favorit za Ten Hagov posao Ruud van Nistelrooij, legendarni Nizozemac koji trenutno obnaša funkciju pomoćnog trenera u Manchester Unitedu. Posjetimo, nekoć ubojiti napadač proteklih se dana povezivao s klupom zagrebačkog Dinama koji je u konačnici za novog trenera imenovao Nenada Bjelicu.

image

Ruud van Nistelrooij

PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Linker
02. listopad 2024 13:33