STRINGER/AFP/PROFIMEDIA Stringer/Afp/Profimedia
POSEBNO PRIOPĆENJE

Zbog oproštaja od Cice moguće i gužve na Maksimiru, evo kako će se Zagreb oprostiti od legende Dinama

Knjiga sjećanja će biti izložena u fan shopu Dinamo, a nakon toga će biti predana obitelji Kranjčar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2021. 17:26

Petak će, nažalost, biti dan oproštaja od Dinamove legende Zlatka Kranjčara. Komemoracija u hotelu Westin počinje točno u podne i nije otvorena za javnost, a sprovod je na Mirogoju uz najavu poštivanja svih epidemiološkoih mjera od 15 sati.

Do groba Zlatka Kranjčara moći će samo oni najbliži, uža obitelj, prijatelji te predstavnici naraštaja Kranjčarovih suigrača, no od voljenog Cice moći će se oprostiti i navijači. Na maksimirskom stadionu će od sutra u 14 sati do ponedjeljka (8.ožujak, 20 sati) biti izložena Knjiga sjećanja.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar. U petak i u ponedjeljak fan shop će raditi od 9 do 20 sati, a subotom i nedjeljom od 9 do 17.30 sati.

image
PHILIPPE DESMAZES Afp

Dinamo je za sve koji planiraju doći na Maksimir objavio i poseban naputak.

"Pozivamo sve one koji će doći ostaviti svoju poruku i posljednji pozdrav Zlatku Kranjčaru da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, posebno u slučaju stvaranja gužve ispred Dinamova fan shopa (socijalna distanca, nošenje maske, dezinficijens za ruke unutar fan shopa).

Sve one koji će doći na stadion Maksimir molimo za strpljenje u slučaju mogućeg većeg interesa te molimo za poštivanje ograničenog broja osoba u fan shopu istovremeno (dvije osobe). Jedna po jedna osoba moći će ulaziti u prostor upisati se u knjigu sjećanja", stoji u priopćenju Dinama.

Linker
21. travanj 2024 13:06