Xavi Simons (lijevo)

 DAVE WINTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KUHA SE ZANIMLJIV TRANSFER

Zabio im je nož u leđa, a sada se želi vratiti! Veliki obožavatelj Luke Modrića ponovno na Camp Nouu?

PSG vjerojatno neće moći ispuniti njegovu želju, a Barca mu nudi ono što Francuzi ne mogu
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2021. 17:00

Više upućenih španjolskih i talijanskih portala piše da bi se uskoro u Barcelonu mogao vratiti nekoć jedan od najvećih talenata katalonskog diva, ali i igrač koji je 2019. napustio Camp Nou i zamijenio ga Parkom prinčeva.

Trenutni član PSG-ove U-19 momčad, Xavi Simons, navodno ozbiljno razmišlja o napuštanju Pariza, a to će idućeg ljeta moći učiniti bez ikakvih prepreka budući da mu ugovor s francuskim klubom istječe u lipnju.

PSG navodno radi na produljenju suradnje, ali Simons traži zajamčeno mjesto u prvoj momčadi što mu Mauricio Pochettino i društvo očito ne mogu garantirati.

Novi trener Barcelone, legendarni Xavi Hernandez, navodno je zainteresiran i otvoren za povratak danas 18-godišnjeg Nizozemca.

image

Xavi Simons

PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Simons je prije dvije godine privukao pažnju i hrvatskih navijača kada je u jednom intervjuu otkrio da mu je nogometni uzor - Luka Modrić.

"On je kompletan igrač, može zabiti, može asistirati, ali i kreirati dobre akcije. To je ono što ga čini kompletnim", rekao je mladi Simons u intervjuu kojeg možete pogledati OVDJE (od 2:50).

Napomenimo i da se ovih dana priča o još jednom povratku na Camp Nou. Naime, navodno je Xavi odlučio ispitati kakva je situacija s Thiagom Alcantarom, trenutnim članom engleskog Liverpoola. No, ni u toj priči još uvijek nema nekih ozbiljnijih pomaka.

Linker
19. travanj 2024 03:03