Aleksandar Stanojević

 VIRGINIE LEFOUR Belga Via Afp
NIJE BILO GOLOVA

‘Vječiti derbi‘ prošao bez pobjednika, a trener Partizana ‘poludio‘: ‘70% novinara navija za Crvenu zvezdu‘

Nakon ova utakmice Crvena zvezda je zadržala dva boda prednosti nad Partizanom.
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2022. 21:30

Srbija je danas bila u znaku 'Vječitog derbija'. Crvena zvezda i Partizan igrali su utakmicu u borbi za sam vrh tamošnje Super lige, a na kraju je derbi prošao bez pogodaka.

Nakon ovog remija Crvena zvezda je zadržala prednost od 2 boda nad Partizanom, a do kraja prvenstva je ostalo još šest kola. Naime, u Srbiji se nakon 30 kola u konkurenciji 16 momčadi igra Liga za prvaka s 8 momčadi koje se međusobno susreću još jednom.

Partizan se nakon ove utakmice mora nadati kiksu Crvene zvezde jer ove dvije momčadi se više neće međusobno susresti, a takvo je pitanje nakon utakmice zasmetalo treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću.

"Eto gdje mi živimo i gdje igramo. Vi mislite da je riješeno sve na šest kola prije kraja, a samo je dva boda razlike. Vjerovali ste da će tako biti. Tu smo, ne damo se, ne damo se do kraja. Stalno ćete pričati kako mi kukamo, relativizirate stvari. A nije tako. Mi se ne predajemo. Dok ima šanse borit ćemo se", rekao je trener Partizana te uputio kritiku novinarima.

"Vas je 70 posto novinara crveno-bijelih, zato nam je jako teško igrati i boriti se u takvim uvjetima. Svi ste vi zajedno crveno-bijeli! Relativizirate stvari. Jedini derbi gdje je Zvezda bila bolja je prošli derbi. Kad je bila bolja na našem stadionu? Je li nešto više od nas učinila u Europi? Je li više od nas zaslužila? Tu smo negdje, poštujem njihovu ekipu, Dekija Stankovića. To je sjajna momčad, sjajan trener. Više smo zaslužili nego što nam je dato. A vi ako hoćete viti realni, budite", poručio je Stanojević srpskim novinarima.

Linker
26. lipanj 2024 16:55