MIKE STOBE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Mike Stobe/getty Images/profimedia
OZLJEDA JE IZA NJEGA

Vijest koju su u Londonu čekali mjesecima: Navijači Chelseja konačno dočekali mašinu za golove od 60 mil. eura

Francuz je sa 16 golova u 25 utakmica u Bundesligi prošle sezone bio najbolji strijelac lige
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 15. prosinac 2023. 21:11

Chelsea se nakon 16 kola nalazi na 12-om mjestu, tamo gdje su i završili prošlu sezone. Jedan od glavnih faktora još jedne razočaravajuće sezone za Bluese su konstantne ozlijede igrača.

Reece James, Marc Cucurella i Robert Sanchez su bili prisiljeni napustiti teren tijekom prošle utakmice protiv Evertona, međutim danas su navijači Bluesa konačno dobili malo dobrih vijesti, njihovo najveće ljetno pojačanje, Christopher Nkunku, bi mogao debitirati protiv Sheffield Uniteda u subotu, otkrio je trener Mauricio Pochettino.

- Velika je motivacija za nas, za njegove suigrače i navijače, vidjeti igrača koji bi trebao biti ključan za nas, prvi put u momčadi. - rekao je Argentinac, pa dodao:

- To su jako dobre vijesti za nas i trebamo biti strpljivi jer ne želimo vršiti pritisak na njega.

image
ADAM HUNGER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Adam Hunger/getty Images/profimedia

Nkunku je bio prvo Pochettinovo pojačanje ovog ljeta, pridružio se momčadi iz Londona za 60 milijuna eura iz RB Leipziga, ali je pretrpio tešku ozljedu koljena tijekom predsezonske prijateljske utakmice u Chicagu protiv Borussije Dortmund te trebao na operaciju.

Francuz je sa 16 golova u 25 utakmica u Bundesligi prošle sezone bio najbolji strijelac lige, te ima i 10 nastupa za reprezentaciju. Impresionirao je i na pripremama, postigao tri gola u pet utakmica, a navijači Chelseaja se nadaju kako će tu formu pokazati i u ostatku sezone te pomoći Bluesima da poboljšaju svoju poziciju u ligi.

Linker
24. travanj 2024 10:36