GORAN MEHKEK/Cropix
POTPUNO ZBUNJEN

VIDEO: Slavni youtuber ‘naletio‘ na Livakovića i ostao bez teksta, bizarna reakcija postala hit

Speed je snimajući za svoj Youtube kanal na igrici naletio na hrvatskog reprezentativnog golmana
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2023. 15:30

IShowSpeed je jedan od najpopularnijih američkih kreatora na platformi Youtube, s 22 milijuna pretplatnika. Svoju slavu stekao je stvaranjem sadržaja baziranog oko popularne video igre FIFA-e, koja se od ove godine zove EA FC.

Speed je tako snimajući za svoj Youtube kanal na igrici naletio na hrvatskog reprezentativnog golmana, Dominika Livakovića, a njegova reakcija na njega je postala viralna.

Naime, Speed je u trenutku kada se pojavljivala Livakovićeva virtualna kartica prepoznao hrvatsku zastavu, ali se ubrzo vidjelo veliko razočaranje na njegovom licu kada je shvatio da je riječ o igraču turskog Fenerbahçea. Tada je uslijedio bizaran pokušaj izgovaranja prezimena bivšeg Dinamovog golmana.

@fut_cro 🇭🇷🔜🇸🇮? 😂😂😂 #fyp #foryou #viral #Futcro #futcro #ishowspeed #doncic #croatia #balkan #livakovic #eafc ♬ Despicable Me Whistle Theme By TheBoisBeVibin V2 -:)

- Lukadanogic – rekao je Speed i tako vjerojatno aludirao na slovenskog košarkaša Luku Dončića, koji je izrazito popularan u SAD-u zbog svojih izvrsnih partija za Dallas Maverickse.

Speed je inače pridobio pažnju šire nogometne javnosti kada se pojavio na dodjeli za Zlatnu loptu France Footballa. Tamo je sreo još jednog hrvatskog reprezentativca, Joška Gvardiola, koji se tada našalio sa Speedom i izazvao još jedan trenutak koji je bio viralan na društvenim mrežama.

Linker
20. svibanj 2024 21:59