SCREENSHOT Twitter
OZBILJNE OPTUŽBE

VIDEO Procurila nova snimka, nogometna zvijezda u novim problemima: Upao u postaju i nudio mito policiji?

Klub je reagirao na snimku koja je počela kružiti internetom: ‘Nije napravio ništa ilegalno‘
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2023. 16:55

U svibnju ove godine Quincy Promes našao se u ozbiljnim problemima. Protiv nizozemskog nogometaša podignuta je optužnica povodom sumnji u umiješanost u trgovinu drogom, a proces suđenja još uvijek je u tijeku. Potrebno se istražiti je li Promes jedan od krivaca za krijumčarenje jedne tone i 360 kilograma kokaina u Nizozemsku i Belgiju. Radi se o pošiljci koju je policija presrela 2020. godine.

Dok je istraga u tijeku, Promes neometano igra nogomet u dresu moskovskog Spartaka. U ruskoj Premier ligi ove je sezone odigrao devet utakmica, postigao dva pogotka i upisao četiri asistencije. No, Promes bi se ponovno mogao naći u problemima, jer internetom kruži snimka koja bi ga mogla dovesti u novu neugodnu situaciju.

Naime, ruski Mash objavio je snimku otprije godinu dana, kada je Promes upao u policijsku stanicu u Moskvi saznavši da su njegovi prijatelji uhićeni zbog sumnje na posjedovanje droge i vožnje u alkoholiziranom stanju. Tražio je da se njegove prijatelje pusti na slobodu, a ruski Telegram piše da je pritom čak pokušao i podmititi policajce, no službenici su to odbili.

Na situaciju je službenim priopćenjem reagirala i Spartak Moskva iskazom da "Promes nije učinio ništa nezakonito", a u video-snimci zaista se ne vidi da pokušao podmititi policiju, iako se može primijetiti da je poprilično frustriran.

Kako bilo, policija će istražiti je li bilo pokušaja podmićivanja, što bi Promesa moglo uvući u nove nezgodne situacije.

Linker
19. svibanj 2024 01:09