Ronaldo nakon promašaja

 SCREENSHOT/SPORTKLUB
OVO JE NEMOGUĆE

VIDEO Pogledajte promašaj karijere Cristiana Ronalda: Nevjerojatno da se ovo takvoj zvijezdi može dogoditi

Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret, a u raspucavanju s bijele točke nije uspio zabiti pogodak
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2024. 22:13

Nogometaši Al-Aina plasirali su se u polufinale azijske Lige prvaka nakon što su bili uspješniji u raspucavanju s bijele točke u uzvratnoj utakmici kod Al-Nassra. Nakon isteka 120 minuta, rezultat je bio 4:3 u korist Al-Nassra, a zbog pobjede Al-Aina 1:0 u prvoj utakmici, igrači su pristupili izvođenju udaraca s bijele točke. U konačnici, tri igrača Al-Nassra nisu uspjela postići pogodak, među kojima je bio i Marcelo Brozović, koji je odigrao cijeli susret, a njegov udarac pročitao je suparnički vratar.

Pogotke na utakmici za Al-Nassr zabijali su Abdulrahman Ghareeb, Alex Telles, Khalid Eise (autogol) i Cristiano Ronaldo (11 metara), dok je za goste dvaput zabio Soufiane Rahimi i jednom Sultan Al Shamsi.

Al-Ain je u 45. minuti imao dva pogotka prednosti, ali domaća momčad uspjela je zabiti u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, a onda i povesti u nastavku.

Baš u trenucima lova na preokret, dok je rezultat bio izjednačen, Cristiano Ronaldo promašio je - "nemoguće". Legendarni Portugalac dočekao je odbijenu loptu, vratar je već bio svladan, ali njegov udarac otišao je pored vrata. Kada je shvatio što je promašio, Ronaldo se odmah u nevjerici uhvatio za glavu.

Nevjerojatan promašaj Ronalda pogledajte OVDJE.

Ipak, Portugalac je u 118. minuti uspio postići pogodak iz kaznenog udarca, a s bijele točke bio je precizan i u raspucavanju, ali to nije bilo dovoljno njegovoj momčadi za prolaz u polufinale.

Linker
30. travanj 2024 21:57