CESAR MANSO Afp
VELIKI POSRTAJ REALA

VIDEO: Luka Modrić razbjesnio navijače, a novinari ga nisu štedjeli: ‘Nije se pojavio na utakmici‘

Hrvatski kapetan je označen kao jedan od glavnih krivaca za poraz od Athletica
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2022. 08:28

Iako su Kup kralja osvojili 19 puta, nogometaši Reala ove su sezone ispali već u četvrtfinalu. Athletic Bilbao je slavio s 1:0 golom Berenguera u 89. minuti. Španjolski mediji analiziraju ovaj postraj Reala, a kao jedan od glavnih krivaca u Marcinim analizama istaknut je Luka Modrić.

"Nije to bio dan Modrića, Casemira i Kroosa. Ne pamtimo kada su Realovi veznjaci ovako loše odigrali utakmicu. Izgledali su kao da igraju protiv Brazila, a ne Bilbaa. Bili su neprecizni, nisu imali ritma, lomili su se pod pritiskom Athletica i izgubili više lopti nego ikada. Modrić se trudio, ali bez učinka", piše Marca u rubrici koju su nazvali "Nevidljivi", dok u izvještaju i dijelu s ocjenama piše:

"Modrić se nije pojavio na utakmici. Najzapaženiji je bio kada je u drugom poluvremenu dobio žuti karton zbog zakašnjelog starta na Muniainu. Bio je odlično pokriven i zato nije sudjelovao u igri. U drugom dijelu je pokušavao pokrenuti igru iz drugog plana, ali nije uspio."

Susret koji će htjeti što prije zaboraviti za Modrića je počeo dosta nervozno. Već u 41. sekudni utakmice se borio za loptu uz aut liniju, a kada je shvatio da ju neće stići ju je napucao prema tribinama i pogodio vrh reklame koja tribine razdvaja od terena. To je razbjesnilo navijače koji su skočili prema hrvatskom veznjaku.

Modrićev potez koji se nije svidio navijačima Athletic Bilbaa pogledajte OVDJE.

Ako jos niste svoju Fantasy ekipu napravite OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 11:12