Pepea čeka žestoka kazna za nerede u derbiju sa Sportingom

 MIGUEL RIOPA Afp
MASOVNA TUČNJAVA

VIDEO: Kaos na travnjaku! Legendarni Pepe napravio glupost zbog koje bi mogao odmah završiti karijeru?

Veliki neredi na terenu u derbiju Porta i Sportinga bi mogli skupo koštati sudionike
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2022. 13:30

Derbi vodećih portugalskih ekipa Porta i Sportinga završio je remijem 2:2, ali susret je obilježio kaos u devetoj minuti sučeve nadoknade vremena. Na terenu je izbila opća tučnjava koja je rezultirala isključenjem čak petorice igrača.

U središtu kaosa je bio i legendarni bivši igrač Real Madrida Pepe koji danas igra za Porto, a ono što je napravio bi ga moglo i zauvijek isključiti iz nogometa. Pepe je zaradio crveni karton što znači da bi mogao dobiti do dvije utakmice suspenzije, ali u cijeloj gužvi je napravio nešto što bi ga moglo duže isključiti s terena, a s obzirom na to da ima 38 godina, to bi mogao biti i kraj njegove karijere.

Prema pisanju portugalskih medija, Pepe je od suca pokušao sakriti metak koji su s tribine bacili navijači Porta. Igrač Sportinga Ricardo Esgaio je vidio da Pepe uzima metak da travnjaka i to rekao sucu, a uslijedila je rasprava u kojoj je Esgaio zaradio žuti karton.

Ipak, igrač Sportinga je na kraju i uspio u svojoj namjeri i Pepe je morao predati metak sucu koji ga je predao delegatu i sve je završilo u zapisniku. Sada se odlučuje o svemu što se događalo na terenu, a to će odlučiti i kazne za igrače. Pepe bi mogao dobiti žestoku kaznu.

List Record piše kako bi Pepea napad na Huga Vianu i skrivanje metka od suca moglo koštati između dva mjeseca i dvije godine zabrane nastupa, a jasno je da bi u slučaju takve rigorozne kazne to bio i kraj njegove karijere. Cijeli kaos s Pepeom u glavnoj ulozi pogledajte OVDJE.

Linker
18. travanj 2024 16:14