Ricardo Kaka

 Spp/imago Sportfotodienst/profimedia
KLIZEĆI START

VIDEO: Influencer na humanitarnoj utakmici umalo ozlijedio Kaku, zaradio samo žuti karton

U humanitarnoj utakmici sudjelovale su brojne legende, uključujući i trenere obje momčadi
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2024. 14:13

Jučer je odigrana humanitarna nogometna utakmica koju je organizirala udruga Education Above All Foundation. Udruga je osnovana 2012. godine u Kataru, a cilj joj je pružiti što bolje uvjete za obrazovanje djece u državama u kojima je to teže ostvarivo (Pakistan, Sudan, Tanzanija).

U humanitarnoj utakmici sudjelovale su brojne legende, uključujući i trenersko vodstvo obje momčadi. Tako je Team Chunkz predvodio Arsene Wenger, a Team Aboflah talijan Antonio Conte. Ekipe su nazvane prema kapetanima influencerima koji su birali umirovljene nogometaše u svoju momčad. Nastupili su legende poput Didiera Drogbe, Davida Ville, Makelelea, Roberta Carlosa i Kake.

Utakmica je završila rezultatom 5:7 za momčad bivšeg trenera Arsenala, a obilježile su je brojne zanimljive situacije umirovljenih legendi koje su podsjetile na svoje najbolje dane. Ipak, jedan trenutak koji je nasmijao sve gledatelje, ostao je najupečatljiviji. U 26. minuti dvoboja, Kaka je predvodio napad svoje momčadi kada mu je s leđa klizećim startom loptu pokušao oduzeti influencer poznat kao Speed. Za taj nespretan, a pomalo i opasan start na brazilskoj legendi, zaradio je žuti karton na što je negodovao te tako dodatno nasmijao publiku.

To nije bio jedini trenutak gdje je poznati influencer bio u centru pažnje. Tek nekoliko minuta kasnije, nakon što je Eden Hazard pokazao da se možda i prerano umirovio, Speed je na njegovu asistenciju promašio loptu i propustio postići pogodak na prazan gol. Utakmica je, kao što je zamišljeno, protekla u revijalnom tonu, a čini se kako je najbitnije da se nitko nije ozlijedio.

Linker
27. travanj 2024 20:16