USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
SVE BOLJE PARTIJE

VIDEO: Dok mladi Vatreni ispadaju s Eura, Biuk briljira. Odigrao krasnu akciju, kasnije pohvalio suigrača

Iako su poraženi od Vancouvera, Biukov LAFC i dalje se nalazi u samom vrhu tablice
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 25. lipanj 2023. 09:45

Bivšeg hajdukovca Stipu Biuka Los Angeles FC nije pustio da bude dio U21 reprezentacije koja je pod vodstvom Dragana Skočića već nakon dva kola izgubila sve izglede za plasman dalje na Europskom prvenstvu.

Dok su Skočićevi puleni gubili od Španjolske (1:0), ni Biuk sa svojim klubom nije bio bolje sreće. Poraženi su 3:2 na domaćem terenu od Vancouver Whitecapsa u MLS-u. Međutim, 20-godišnjak se vratio u početnu postavu i sudjelovao je kod prvog pogotka svoje momčadi za 2:1. Nakon kombinacije s Carlosom Velom i Ryanom Hollingsheadom, Biuk je poslao loptu na peterac na koju Hollingshead nije uspio spremiti u mrežu no zato jest Denisa Bouangu koji se našao na odbijenoj lopti.

Akciju pogledajte OVDJE na 3:13.

Biuk je nakon utakmice sudjelovao na presici gdje je posebno pohvalio napredak svojeg suigrača, godinu starijeg Poljaka Mateusza Bogusza koji je zabilježio asistenciju kod drugog pogotka LAFC-a. Momčad iz Los Angelesa trenutno je s utakmicom manje bodovno izjednačena na vrhu Zapadne Konferencije s St. Louis Cityjem. Oboje imaju 32 boda.

Linker
14. svibanj 2024 17:03