900/CORDON PRESS/CORDON PRESS/PROFIMEDIA 900/cordon Press/cordon Press/profimedia
NEUGODNE SCENE

VIDEO: Cijeli Bernabeu izviždao jedan od najvećih promašaja u povijesti Reala, uslijedio je brzi odgovor

Eden Hazard dobio je ne baš prijateljski pozdrav svojih navijača pri ulasku u igru na Santiago Bernabeu
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 02. travanj 2023. 20:25

Eden Hazard doveden je u Real Madrid nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Veznjak je partijama u Chelseau zaslužio najviše nogometne epitete. Navijači "Kraljeva" očekivali su od njega da bude jedan od glavnih igrača Reala odmah po dolasku nakon plaćene odštete koja je s bonusima narasla na 115 milijuna eura. Na kraju, ne samo da nije to bio za vrijeme prilagodbe, nego je doživio totalni fijasko.

U posljednjoj utakmici Reala, protiv Valladolida dobio je priliku od 65. minute, pri rezultatu 4:0 za njegovu momčad. To je zbunilo navijače, te se po njegovom ulasku na travnjak kroz cijeli stadion pročulo zviždanje i negodovanje.

Igrao je jako malo, često bio ozljeđivan i "van stroja". Biti će zapamćen kao jedno od najgorih potpisa Reala, ali i uopće u nogometu. A zarađuje više od nositelja momčadi, Karima Benzeme, Viniciusa Juniora i Luke Modrića.

image

Ulazak Edena Hazarda

THOMAS COEX Afp

Nakon zvižduka pri ulasku u igru Hazard je ipak upisao asistenciju za gol Lucasa Vazqueza i to za konačnih 6:0 Reala u sudačkoj nadoknadi. Bila mu je to prva asistencija nakon rujna prošle godine.

Asistenciju Hazarda i gol Vazqueza možete pogledati OVDJE.

Linker
28. travanj 2024 23:48