SN
SuperSportske podcast

‘U Slovačkoj očekujte sličnu Hrvatsku kao u Rusiji, ali ključna je Slovenija, taj meč moramo dobiti!‘

U prvom internom podcastu zajedno su stali na loptu Sušec i Petković...
Piše: PromoObjavljeno: 02. rujan 2021. 19:42

Stani s nama na loptu! U trećoj epizodi, druge sezone SuperSportske podcasta odlučili smo se po prvi put odraditi interni podcast u kojem su sudjelovali Siniša Sušec - urednik portala SN, te Matej Petković - voditelj i urednik podcasta.

Na tapeti su bili Dalić, Sosa, Kramarić, Budimir, Kovačić, Krznar, Petković, Livaja, Gustafsson, Nikoličius, Lovrencsics i još mnoga imena koja žare i pale na nogometnim travnjacima i oko njih.

Prva tema je bila nogometna reprezentacije Hrvatske, njezine mane i vrline, te otvorena pitanja - kojih u ovoj fazi stvaranja nove momčadi ima jako puno. Zajedno su detektirani neki problemi, ali isto tako su istaknute i dobre stvari iz jučerašnje utakmice.

image
SN

Najavljeno je i sljedeće kolo u kojem našu reprezentaciju u Bratislavi dočekuju Slovaci, koji su dosad neporaženi. Siniša je istakao kako očekuje da je naš plan ostati neporažen u Bratislavi i onda utakmicu na Poljudu protiv Slovenaca odraditi utakmicu koju moramo dobiti.

Nakon reprezentacije, uhvatili su se i prijelaznog roka u HNL-u kod naša TOP 4 kluba, kod kojih su se dogodile velike promjene, a za kraj posložili su i najbolju momčad HNL-a od početka ove sezone.

Cijeli podcast možeš pogledati ovdje:

Linker
06. svibanj 2024 15:50