MANAN VATSYAYANA Afp
Vrtoglavi iznos

U Europi ga nitko ne želi, a oni daju pravo bogatstvo! Ronaldo na stolu ima nestvarnu ponudu

Portugalac će konačnu odluku donijeti nakon završetka katarske avanture s portugalskom reprezentacijom
Piše: Andro PolićObjavljeno: 26. studeni 2022. 22:31

Biologija, koja mu svakim danom uzima danak, ali i želja za većim poštovanjem u poznim godinama, koju je potkrjepljivao svojeglavim potezima, učinile su Cristiana Ronalda nepoželjnom robom na europskom tržištu. Dok ga klubovi sa Starog kontinenta redom odbijaju, kreatori najvećeg iznenađenja na Svjetskom prvenstvu rado bi ga vidjeli na svom tlu. Prema pisanju američkog CBS Sportsa, Saudijski Al Nassr za 37-godišnjeg Portugalca pripremio je basnoslovan ugovor, kojim ga žele namamiti na Arapski poluotok.

Nakon što je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, Ronaldo je u jeku tekućeg Mundijala postao slobodan agent na tržištu, a Saudijci su mu, za trogodišnji mandat, na stol su stavili ponudu vrijednu 216 milijuna eura. Interes s tog područja Ronaldo je uživao još tijekom ljeta, dok se kolebao o ostanku na Old Traffordu, a nagađalo se kako taj interes neće nestati niti nakon Svjetskog prvenstva. Jasno, u Aziji bi bio daleko od svoje najveće ljubavi (čitaj: Lige prvaka), međutim, njegov agent Jorge Mendes nutkao ga je europskim velikanima, koji su jednom od najvećih igrača u povijesti redovno slali odbijenice.

Izvjesno je da Ronaldo konačnu odluku neće donijeti prije negoli završi katarsku avanturu s portugalskom reprezentacijom. Ipak, u izostanku ponuda iz nogometnih oaza s europskog kontinenta, mogao bi posegnuti za financijskom oazom u Saudijskoj Arabiji.

Linker
25. travanj 2024 15:04