SCREENSHOT: SPORTKLUB Screenshot: Sportklub
ŠTO JE MISLIO?

Trener koji je udario ikonu Hajduka saznao kaznu pa poručio: ‘Ponekad se mora upotrijebiti i sila‘

Ibričić je kasnije prokomentirao kaznu za trenera Radomlja: ‘Vidjeli ste da sam se samo nasmijao‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 26. svibanj 2023. 18:26

Trener Radomlja Oliver Bogatinov saznao je kaznu zbog šamara Senijadu Ibričiću, nekoć nogometašu Zagreba i Hajduka, a danas sportskom direktoru Domžala. Incident koji se dogodio nakon utakmice posljednjeg prvenstvenog kola slovenske Prve lige Bogatinova neće skupo koštati - tek četiri utakmice hlađenja uz novčanu kaznu od 700 eura.

Inače, nakon utakmice Bogatinov je poručio kako se ne boji kazne.

- Mirne duše prihvaćam kaznu za ovo jer mislim da i to može biti uzor današnjem društvu. Mislimo da možemo smiriti nasilnike razgovorom, ali mislim da se ponekad mora upotrijebiti i sila - rekao je trener Radomlja.

Incident je prokomentirao i Senijad Ibričić koji je kazao kako je Bogatinova provocirao riječima da igra za Koper.

- Najradije to ne bih ni komentirao. Ja sam bio sportaš, danas sam sportski radnik, a to što je on napravio izlazi iz okvira prihvatljivog ponašanja u sportu. Vidjeli ste i sami da sam se samo nasmijao i da nisam uopće reagirao na njegov udarac. Znate kako je kad je ulog utakmice veliki, svašta se tu govori među igračima, trenerima. Mi smo se dugo borili za Europu, a oni nisu mogli ni gore ni dolje.

Rekao sam mu: "Evo ti sad pa ti igraj za Koper…" Kasnije je to otišlo i dalje, riječ po riječ, kako to obično ide u takvim prilikama - objasnio je Ibričić.

Linker
30. travanj 2024 15:25