Harry Kane u polufinalu protiv Danske
 SOFASCORE
SMOKI IGRAČ DANA

Sterling je trčao kao da nema sutra, Walker i Maguire bili fantastični, ali kapetan je odradio posao

Harry Kane sudjelovao je kod prvog i zabio drugi pogodak. Sasvim dovoljno za laskavu titulu.
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 07. srpanj 2021. 23:52

Engleska je u finalu, nogomet je i dalje, kako oni vele, na povratku kući, a za to je ponajviše zaslužan strijelac drugog pogotka, onog u produžetku, kao i sudionik kod prvog. Kaneova je bila predasistencija za Saku, Sakin centaršut na Sterlinga ispred kojeg se danski kapetan Kjaer pokušao ispriječiti, ali je samo poslao loptu u vlastitu mrežu za izjednačenje na 1:1.

Raheem Sterling odigrao je sjajnu utakmicu, iznudio je kazneni udarac i bio nesuđeni strijelac zbog autogola, ali Harry Kane je napravio posao. Danci su ga, prije svega Kjaer dobro uštopali kroz prvo poluvrijeme, no kapetan Gordog Albiona našao je način kako postati igrač dana.

Schmeichel mu je obranio (vrlo dvojbeni!) jedanaesterac, pospremio je odbijanac i najavio jaku englesku za nedjeljni finale s Talijanima.

Notirajmo, uz Kanea i Sterlinga, koji je u 120. minuti trčao kao da sutra ne postoji, i sjajne partiture Walkera, odnosno Maguirea na oba kraja terena. Kane je dakle, nazovimo ga tako, samo naš prvi izbor među jednakima. U duelu jakih momčadi, svi su u bijelim dresovima morali dati maksimum kako bi srušili nevjerojatno jake Dance.

Sad mogu nastaviti sanjati...

image
Harry Kane u polufinalu protiv Danske
SOFASCORE

Grafika: SofaScore za SN

Linker
24. travanj 2024 09:25