Srđan Jovanović

 MALTE OSSOWSKI/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
BIZARNO

Srbi u u nevjerici: Večeras je glavni sudac u Ligi prvaka, a za par dana u Srbiji dijeli pravdu drugoligašima!?

Na Marakani će najveća zvijezda, odnosno najpoznatiji akter utakmice biti, eto, jedan sudac
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 22. veljača 2023. 19:42

Samo u Srbiji... Sudac koji sudi Ligu prvaka, a koji je večeras glavni arbitar u utakmici osmine finala između Intera i Porta, očito nije dovoljno kvalificiran za najviši rang srpskog nogometa nego sudi drugoligaške utakmice!?

Srđan Jovanović koji je ove sezone dijelio pravdu u četiri utakmice elitnog europskog nogometnog natjecanja u skupinama, sudio dvije utakmice u Ligi nacija uključujući i derbi između Italije i Njemačke, koji je delegiran i za knock-out fazu Lige prvaka... istovremeno je očito "na ledu" u srpskom nogometu.

Sudio je ove sezone u svega sedam utakmica tamošnjeg prvenstva u kojem je do sada odigrano 22. kola, a šlag na tortu bilo je delegiranje za idući vikend.

Naime, samo nekoliko dana nakon što bude odsudio utakmicu na Giuseppe Meazzi, blještavilo Lige prvaka Jovanović će zamijeniti pomoćnim terenom stadiona Crvene Zvezde.

Ondje će, naime, igrati drugoligaši - beogradski Grafičar i Željezničar iz Pančeva, a najveća zvijezda, odnosno najpoznatiji akter utakmice bit će, eto, jedan sudac.

Linker
11. svibanj 2024 12:14