MARCO BERTORELLO Afp
NE VOLI GA NIKAKO

Ronaldu je Beograd postao grad iz pakla! Iz bijesa je čak zaboravio 10.000 eura u sefu, a to nije sve...

U hotelskoj sobi ostavio je Portugalac stvari vrijedne možda i nekoliko milijuna eura...
Piše: SN, HinaObjavljeno: 29. ožujak 2021. 18:45

Nakon poteza koji je obišao svijet, bačene kapetanske vrpce od strane Ronalda u Beogradu, analiziraju pojedini mediji njegovu uspješnost u toj metropoli i dolaze do zaključka da mu je srpski glavni grad postaje "grad iz pakla"...

U posljednjim minutama, sekundama susreta, nije mu priznat evidentan gol protiv domaćina i nakon toga, onako temperamentan, obračunao se verbalno sa sucima, potom napustio utakmicu iako ista nije bila gotova, te je u bijesu - bacio vrpcu. Kapetansku vrpcu, što mu neki u Portugalu ne opraštaju.

Analiza pokazuje da je Ronaldo samo jednom pobijedio u Beogradu i to prije dvije godine kad je Portugal slavio 4:2, ali niti taj duel zapravo nije zapamtio po najboljem.

Kako piše Telegraf, prvo ga je Marakana iživcirala povicima "Messi, Messi" svaki put kad bi dotaknuo loptu, a onda, vrhunac svega, bio je povratak kući.

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

Naime, u sefu beogradskog hotela ostavio je 10.000 eura, kao i nekoliko skupocjenih satova. Njegovi satovi vrijede i nekoliko milijuna eura, podsjećamo da je u Dubaiju nedavno na jednoj svećanosti imao sat od 1,5 milijuna eura na ruci.

Portugalski savez poslao je ekipu u hotel po stvari, a onda je posebna komisija otvarala sef u prisustvu nekoliko svjedoka, no na kraju je dobio svoje stvari.

Prvi dolazak Ronalda u Beogradu dogodio se još prije 19 godina kada je Partizan u drami produžetaka prošao dalje, a 2007. godine Portugal također nije uspio pobijediti Srbiju, bilo je 1:1 i bila je to jedna od lošijih utakmica Ronalda.

Sudac se ispričao Portugalcima

Sudac Danny Makkelie koji je u subotu sudio kvalifikacijsku utakmicu za SP 2022. između Srbije i Portugala (2-2), ispričao se u ponedjeljak u izjavi koju je prenio sportski dnevnik "A Bola".

"Sve što mogu reći je da se ispričavam portugalskom izborniku Fernandu Santosu i portugalskoj reprezentaciji zbog svega što se dogodilo", izjavio je 38-godišnji nizozemski sudac.

"Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni", dodao je.

U subotu u utakmcii između Srbije i Portugala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade kada su dvije repeezenacije bile izjednačene nizozemski je sudac poništio gol Cristiana Ronalda iako je lopta prešla liniju.

Ronaldo je bijesan zbog sudačke odluke na travu bacio kapetansku vrpcu i za to je kažnjen žutim kartonom.

Nakon pobjede nad Azerbajdžanom (1-0) i neriješenog rezultata protiv Srbije, Portugal, aktualni europski prvak, trenutačno je drugi u skupini A sa četiri boda koliko ima i vodeća Srbija.

U kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo suci na raspolaganju nemaju VAR tehnologiju ili tehnologiju na golnoj liniji koje bi im pomogle u provjerama spornih situacija.

Linker
01. svibanj 2024 07:08