Gabriel Jesus bi trofeje mogao nastaviti osvajati u Realu

 OLI SCARFF Afp
SJAJNI CENTARFOR

Real nije uspio dovesti Mbappea, ali stiže veliko napadačko pojačanje i to iz Manchester Cityja?

Real je osvojio naslove prvaka Europe i Španjolske, ima Benzemu, ali traži još jednog golgetera
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2022. 19:24

Real Madrid je ostao bez Kyliana Mbappea, a bez obzira na to što je 'Kraljevski klub' u ovoj sezoni osvojio naslove prvaka Europe i Španjolske, na Santiago Bernabeu i dalje razmišljaju o dovođenju nekog velikog napadačkog pojačanja.

Posljednjih su se dana u španjolskim medijima spominjali Raheem Sterling, Romelu Lukaku i Rafael Leao, a Marca danas donosi kako je jedan od favorita za dolazak u Madrid Gabriel Jesus.

Brazilski napadač se uoči sljedeće sezone nalazi pomalo u drugom planu u Manchester Cityju. 'Građani' su doveli Erlinga Haalanda i Juliana Alvareza, pa će 25-godišnji Jesus imati veliku konkurenciju za mjesto u napadu.

Real se nada da bi stoga Jesus mogao biti dostupan u ljetnom prijelaznom roku, a kao dodatni razlog za njegovo dovođenje Marca ističe kako je Carlo Ancelotti jako zagrijan za njega te ga je želio dovesti u Bayern dok je bio trener bavarskog kluba.

No, Jesus je tada otišao u Manchester City koji ga je platio 32 milijuna eura Palmeirasu, a sada bi Real sigurno trebao platiti više za njegove usluge. Transfermarkt ga procjenjuje na 50 milijuna eura, ispod toga cijena sigurno neće ići...

Linker
24. travanj 2024 13:41