Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Wanda Nara

 Profimedia
‘WANDAGATE‘

Perišić se pojavio na sudu u Milanu, čeka se rasplet afere u čijem su središtu Brozović i Wanda Nara

Brozović, Icardi i Nara su podnijeli tužbe protiv paparazza koji je objavio priču o navodnoj aferi
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2023. 12:22

Ivan Perišić se vratio u Milan. No hrvatski reprezentativac nije raskinuo ugovor s Tottenhamom kako bi se vratio u redove Intera ili se priključio njihovom gradskom rivalu, Rossonerima, nego je boravio u Milanu kako bi svjedočio na suđenju protiv talijanskog paparazzo novinara Fabrizija Corone.

Coronu su tužili bivši Perišićevi suigrači Marcelo Brozović i Mauro Icardi te Icardijeva bivša supruga Wanda Nara, a sve zbog objave da je Wanda 2019. prevarila Icardija u aferi s Brozovićem.

Nije poznato zbog čega je Perišić pozvan kao svjedok, ali se zna da je on od suda kažnjen s 500 eura jer se nije pojavio na ročištu u listopadu. Sada La Gazzetta dello Sport donosi kako je aktualni igrač Tottenhama jučer bio na sudu u Milanu na kojem se nije pojavio Icardi te je automatizmom poništena njegova tužba protiv Corone. No Brozović i Nara i dalje traže odštetu od novinara.

Nara je još prošle godine kao svjedok izjavila da nije bilo nikakve afere s Brozovićem te da je ta priča zakuhala probleme zbog kojih je Icardi morao napustiti Inter.

- Rekli su mu da mora otići, morao je promijeniti čak i menadžera. Mi smo tradicionalna obitelj i ta nam je priča uzrokovala velike probleme. Moja su djeca u školi doživjela zlostavljanje. A ništa u toj priči nije istinito - rekla je tada Argentinka, koja se nekoliko mjeseci kasnije razvela od Icardija.

Linker
14. travanj 2024 11:40