ALBERTO GARDIN/IPA SPORT/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA
ANKETA MARCE

Ovo su najbolji nogometaši svijeta po godinama. Hrvatski reprezentativac pomeo je konkurenciju

Dobio je 94 posto svih glasova, preostala tri konkurenta zajedno tek šest
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 15:31

Španjolska Marca objavila je rezultate ankete u kojoj je svoje čitatelje upitala za mišljenje o najboljim igračima svijeta po godinama (od 16. do 40.), odnosno kraljevima generacija. Svoje mjesto među onim starijima zauzeo je i jedan hrvatski reprezentativac, naravno riječ je o Luki Modriću.

‘Desetka‘ Reala i kapetan hrvatske reprezentacije najbolji je 38-godišnji nogometaš svijeta! To nam je odavno svima jasno, za to nam nije bila potrebna anketa. Jer konkurencije praktički niti nema... Modrić je dobio 94 posto glasova, Falcao tri, Keylor Navas dva, Ochoa tek jedan posto.

image

Modrić najbolji 38-godišnji igrač svijeta

MARCA

Gdje su ostali 38-godišnji nogometaši? Rooney, David Silva i Soldado objesili su kopačke o klin, Podolski prodaje kebabe, Džeko nije bio ni među ponuđenima, možda je i nepravedno izostavljen...

Što se tiče ostatka lista, radi se o uistinu strašnim imenima; najbolji od najboljih. Od 16-godišnjeg Yamala, 20-godišnjeg Bellinghama, 25-godišnjeg Mbappéa, 30-godišnjeg Kanea, do neuništivih ikona poput Messija (36), Ramosa (37), Modrića (38), Ronalda (39) i naposljetku - Pepea (40).

image

Marca; najbolji igrači svijeta po godinama

MARCA

Linker
24. travanj 2024 05:40