GLYN KIRK Afp
PIŠU ENGLESKI MEDIJI

Nove teške seksualne optužbe za bivšeg menadžera Chelseaja: Obećao ženi posao u zamjenu za seks!?

Bivši menadžer Chelseaja i West Hama Avram Grant suočen je s novim seksualnim optužbama
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2022. 15:44

Ovaj 66-godišnji stručnjak koji je Chelsea odveo do finala Lige prvaka 2008. godine tereti se da je seksualno napastovao 18-godišnjakinju u njezinom automobilu, kao i da je drugoj ženi obećao posao u zamjenu za seks.

Nove optužbe stižu od dviju različitih žena, a emitirane su na izraelskoj televiziji, na kanalu Channel 12 u emisiji Hasifa.

Izraelski Haaretz navodi kako je Grant jednu ženu pitao što je voljna učiniti za novac, a kada je odbila seksualni odnos s njim, rekao je da bi on pristao i na oralni seks. Druga žena koja je u to vrijeme bila 18-godišnjakinja, tvrdi kako joj je Grant slao proste fotografije i poruke.

Sam Grant demantira sve optužbe na svoj račun, kako ove, tako i one iz siječnja ove godine.

"Nažalost, u programu Hasife po drugi su put prikazali iskrivljenu i nepoštenu sliku mog privatnog života, ignorirajući sve dokaze.

"Ja sam čovjek iz naroda koji je godinama održavao odnose sa ženama i pokušavao ih tretirati s poštovanjem i prijateljstvom te nikad nisam imao namjeru uvrijediti ili ozlijediti bilo koju ženu. Ako se netko osjećao neugodno ili je povrijeđen s moje strane, zbog toga žalim i ispričavam se iz dubine srca", rekao je Grant.

Linker
10. svibanj 2024 20:51