LONDON, ENGLAND - DECEMBER 13: Petr Cech of Chelsea saltues the crowd after the Barclays Premier League match between Chelsea and Hull City at Stamford Bridge on December 13, 2014 in London, England. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
 Jamie McDonald / 2014 Getty Images
NAKON GODINA U KLUBU

MOURINHO GA SE ODREKAO Legenda Chelseaja prelazi u redove gradskog rivala

Čech je dobio garanciju da će u Arsenalu imati status prvog vratara
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 20. lipanj 2015. 10:59

Češkom vrataru Petru Čechu honorirane su godine staže na Stamford Bridgeu s obzirom da je Chelsea pristao pustiti svog rezervnog vratara u Arsenal u zamjenu za deset milijuna funti odštete.

Čech je dobio garanciju da će u Arsenalu imati status prvog vratara, klubovi su blizu dogovora, a osobni uvjeti su stvar formalnosti, navodi britanski Mirror.

Da su stvari poprilično odmakle potvrdio je i Arsene Wenger, kazavši da bi se sve trebalo definirati u nekoliko sljedećih dana.

Tako je Čechu pao kamen sa srca s obzirom da je transferu prijetio debakl nakon što je Jose Mourinho izjavio da nije za opciju puštanja svojih igrača u redove rivala.

David Ospina trebao bi napustiti Arsenal, a kao najizglednija opcija spominje se Fenerbahçe koji je spreman platiti 4 milijuna funti odštete, dok je Wojciech Szczesny izrazio želju da ostane na Emiratesu.

Zanimljivo, na klupi Arsenala oslobodilo se mjesto trenera vratara jer je Tony Roberts otišao u Swensea, a na njegovo mjesto trebao bi doći Christophe Lollichon.

Linker
20. svibanj 2024 23:19