GONGORA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Gongora/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
RASPISALI SE ŠPANJOLCI

‘Luka Modrić je ošamario svog ‘sina‘ u Realu. Hrvat ima autoritet, hijerarhiju i uvodi red u svlačionici‘

El Confidencial navodi kako je sreća za Real što u svlačionici ima iskusnog Luku Modrića
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2024. 07:52

Real Madrid u subotu igra finale Lige prvaka protiv Borrusije Dortmund na kultnom Wembleyju, a uoči najvažnije utakmice sezone ‘kraljevi‘ su se našli u neočekivanoj situaciji.

Naime, napadač Rodrygo je u jednom razgovoru kazao kako nije siguran u svoj ostanak u Madridu, da bi potom izjavio kako je za njega Manchester City trenutačno najbolji klub na svijetu. Ako se u obzir uzme činjenica da će u klub uskoro stići Kylian Mbappe onda je to možda i shvatljivo od strane Brazilca, ali je definitivno izabrao krivi trenutak za takvo što.

El Confidencial donosi tekst s naslovom ‘Tata Modrić ošamario je Rodryga‘ u kojem navodi kako je sreća za Real što u svlačionici ima iskusnog Luku Modrića ‘koji upozorava mlađe kad skrenu s puta. I to je razlog zašto je važno da Luka ostane u klubu - navode Španjolci.

- Hrvat ima autoritet, hijerarhiju i uključuje se u situacije koje ugrožavaju stabilnost. Uvodi red u svlačionici. Kroos je s dtuge strane puno tiši. Modrićev odnos s Rodrygom poseban je otkako je saznao da je godinu dana stariji od Brazilčeva oca. Hrvat je samo ošamario svog "sina". Rodrygova kontroverzna i zbunjujuća izjave u tjednu prije finala Lige prvaka koje će se igrati dodatno naglašavaju činjenicu koliko je važno imati igrača bez izraženog ega. A tu je riječ o Luki Modriću. Hrvat je još jednom dao primjer odgovornosti.

Modrić živi nogomet

- Modrić je postao klupski čovjek. Za njega su klub i momčad iznad individualnih interesa. On je taj koji najbolje razumije što Real Madrid i njegov predsjednik trebaju kako ne bi zaustavili smjenu generacija u klubu. Modrić živi nogomet s neobičnom strašću i odgovornošću. To je ono što nedostaje Rodrygu koji je iznenadio svojom izjavom. Nikad se ne umorite gledajući Luku Modrića kako igra nogomet i to mu daje snagu da nastavi igrati koliko god bilo potrebno, sve dok mu to tijelo i um budu dozvoljavali.To je moguće i morat će doći kad tad, ali proces trošenja je spor i to je ključ njegove dugovječnosti. Ako vam nije dosadno gledati ga, to je zato što se i dalje zabavlja i ne sumnja da je najbolje mjesto za uspješnu karijeru Real Madrid.

Linker
31. svibanj 2024 08:06