Ivan Leko

 ANTE CIZMIC Cropix
LOŠ POČETAK

Leko doživio poraz u debiju, pa šokirao izjavama: ‘Mogao sam i ostati doma na kauču s čašom dobrog crnog vina‘

‘To je nogomet, znali smo da nas čeka teška utakmica protiv organiziranog suparnika‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. siječanj 2024. 19:01

Bivši trener Hajduka Ivan Leko poražen je na debiju u Standardu od Kortrijka. Slavila je posljednja momčad prvenstva (0:1) i tako pokvarila debi splitskog trenera. Nije Leki trebalo dugo, svojim je izjavama poslije poraza iznenadio belgijske medije, piše Slobodna Dalmacija.

- To je nogomet, znali smo da nas čeka teška utakmica protiv organiziranog suparnika. Ali tada vam treba instinkt ubojice. Ovakve utakmice se mogu usporediti s boksačkim mečevima u kojima je jedan precizni udarac dovoljan za pobjedu. Protivnik je to pogodio i na tome im čestitam – govorio je Leko, pa nastavio:

- Moramo ovo prihvatiti, ali ostati uzdignite glave i naporno raditi. Sto posto nije dovoljno, želim da igrači umiru na terenu. Želim da budu spremni umirati na treninzima.

Nije dobro krenula Lekina nova epizoda u belgijskom nogometu.

- Gledajte, mogao sam ostati doma na kauču s čašom dobrog crnog vina, ali ovo je moj poziv, u klub se dobro uklapam. Život je prekratak da ne biste riskirali. Moramo zapamtiti ovaj osjećaj kako bismo se vratili jači – poentirao je u svom stilu za kraj.

Linker
24. travanj 2024 16:52