TSC - Partizan

 SCREENSHOT
SUDAC NA UDARU

VIDEO Utakmica koja je podigla neviđenu prašinu u Srbiji, u Partizanu bijesni: Spornih situacija kao u priči

Utakmica je obilovala raznim spornim situacijama, penalima i kartonima
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 30. srpanj 2023. 10:59

Podigla se prašina nakon nogometne utakmice u Bačkoj Topoli, gdje su nogometaši TSC-a i Partizana odigrali uzbudljivu utakmicu na početku nove sezone Superlige Srbije. Rezultat 3:3 nikog nije ostavio ravnodušnim te je glavni sudac utakmice Milan Mitić postao središnja figura kontroverzi i rasprava.

U susretu su se od početka redali golovi, a osim toga utakmica je obilovala raznim spornim situacijama, penalima i kartonima koji su držali tenziju.

TSC je poveo u 12. minuti sjajnim golom Forana Antonića. Partizan je uspio preokrenuti rezultat golovima Natchoa i Belića u prvom poluvremenu no u samom finišu prvog dijela dosuđen je penal za TSC, što je uspješno iskoristio Đakovac.

U 57. minuti poništen je pogodak mladog igrača Partizana Mihajla Ilića nakon intervencije VAR-a, dok su u 76. minuti u duelu bili Danilo Pantić i Miloš Cvetković nakon čega je dodijeljen novi jedanaesterac za TSC.

Izazvalo je to burne reakcije igrača Partizana, koji su bili uvjereni da je prekršaj napravljen izvan kaznenog prostora, ali sudac Mitić ostao je pri svojoj odluci. Golman Partizana Stevanović ovoga puta uspio je zaustaviti udarac Đakovca.

Novo vodstvo Partizana bilo je djelo debitanta Matheusa Saldanhe, te su time gosti poveli s 3:2. Još jedan debitant u dresu crno-bijelih bio je Aldo Kalulu, koji se nije ni približno proslavio, pa je tako zaradio dva brza žuta kartona i ostao isključen iz utakmice.

U finišu dvoboja, činilo se da će Partizan odnijeti pobjedu, no tada je Nemanja Stojić sjajnim udarcem glavom postavio konačan rezultat 3:3. Pogodak nije prošao bez polemike, pa su se tako Partizanovi igrači žestoko bunili jer je utakmica produžena za pet minuta, a gol za izjednačenje TSC-a stigao je u 97. minuti.

Kritike su usmjerene prema sucu Milanu Mitiću, kojeg crno-bijeli optužuju za niz kontroverznih odluka koje su, po njihovom mišljenju, utjecale na konačan ishod utakmice.

Sažetak cijele utakmice možete pogledati OVDJE.

Linker
29. svibanj 2024 22:09