Talijani su za sobom ostavili svlačionicu punu smeća

 SCREENSHOT/TWITTER
SRAMOTNE SCENE

Video: Talijani doživjeli debakl, razbjesnili navijače, a pogledajte u kakvom su kaosu ostavili svlačionicu

Aktualni prvaci Europe su pokazali da se ne znaju dobro nositi s porazom i ponašati u tim situacijama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2022. 11:32

Aktualni prvaci Europe nisu uspjeli direktno otići na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Talijani su se nadali da će preko Makedonije i Portugala u dodatnim kvalifikacijama izboriti ulaznicu za Mundijal, ali zapeli su već na prvoj prepreci. Makedonci su slavili s 1:0 i tako Talijane ostavili bez velikog natjecanja.

I dok se Makedonija bavi jednom od najvećih pobjeda u svojoj povijesti i sprema za sraz s Portugalom preko kojeg žele na Mudnijal, Talijani analiziraju sve oko svoje reprezentacije. Izlazi sve više informacija o raspadu sistema u momčadi europskog prvaka, a snimke iz svlačionice koje su obišle svijet najbolje pokazuju u kolikom su šoku Talijani napustili Palermo.

Svlačionica na stadionu u Palermu je izgledala kao da je u nju pala bomba. Sve je bilo puno smeća, a reprezentativci Italije se nisu ni trudili dovesti prostor u red. Jedan od djelatnika stadiona koji je sve to morao čistiti za njima je odlučio javno pokazati kako izgleda svlačionica prvaka Europe nakon poraza od Makedonije, a mediji i javnost su ih s pravom kritizirali nakon ovog videa.

Linker
20. travanj 2024 05:17