Thiago Silva

 SCREENSHOT Reddit
TEŠKO MU PAO PORAZ

VIDEO Srcedrapajuća scena obišla Englesku: Utučena zvijezda u suzama, a nevjerojatno što radi njegov suigrač

‘Utjehu‘ je pronašao zabavljajući se s igračem pobjedničke momčadi Jackom Grealishom
Piše: Vito TomasObjavljeno: 21. travanj 2024. 00:12

Manchester City plasirao se u finale FA kupa nakon minimalne 1:0 pobjede protiv Chelsea. Pogodak odluke zabio je u 84. minuti Bernardo Silva, a njegovom prezimenjaku u redovima londonskog kluba, 39-godišnjem Thiagu Silvi, poraz nije lako sjeo.

Potvrdile su to scene s kraja utakmice kad je Brazilac uhvaćen u plaču, a da stvar poprimi tragikomičan i ironičan ton pobrinuo se njegov suigrač Noni Madueke. Naime, dok je Silva pogođen porazom brisao suze sa svog lica, u pozadini je Madueke također plakao, ali ne od sreće, već od smijeha. Napadaču Chelsea, jasno, poraz nije sjeo toliko teško kao Silvi, a ‘utjehu‘ je pronašao zabavljajući se s igračem pobjedničke momčadi Jackom Grealishom.

SITUACIJU S KRAJA UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Chelsea je ovim porazom i matematički ispao iz borbe za trofeje ove sezone, dok je City napravio veliki korak ka osvajanju najstarijeg nogometnog natjecanja. Unatoč nedavnom porazu od Reala nakon drame jedanaesteraca, stroj Pepa Guardiole nalazi se u izvanrednoj formi, a to potvrđuje i činjenica da su neporaženi u posljednjih 29 susreta diljem svih natjecanja. Do kraja sezone slijedi im borba za četvrti uzastopni naslov engleskog prvaka, dok će trijumf u finalu FA kupu tražiti protiv boljeg iz dvoboja Coventryja i Manchester Uniteda.

Linker
21. travanj 2024 00:15