Srpska nogometna reprezentacija

 MIKE KIREEV/NURPHOTO/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Mike Kireev/nurphoto/shutterstoc/shutterstock Editorial/profimedia
LJUTITI NA PUMU

VIDEO Srbi novim dresovima razočarali navijače: Muči ih sporan detalj, ali i društvo u kojem su predstavljeni

Uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj sve reprezentacije su dobile nove dresove
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2024. 10:42

Novi nogometni dresovi uvijek izazivaju veliku pažnju i brojne rasprave na društvenim mrežama, a posebno je to slučaj kada su u putanju reprezentativni dresovi. Svjedoci smo brojnih rasprava oko nove prve garniture dresova Vatrenih, a nešto slično se trenutno događa u Srbiji.

Naime, Puma je predstavila dresove u kojima će srpski nogometaši igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a novi izgled je, kako donosi Nova Sport, posvađao navijače. Sporni su, navodno, plavi rubovi na dresu, a u donjem dijelu su prisutne i bijele linije koje upotpunjuju izgled zastave Srbije jer je na dresu, tradicionalno, dominantna crvena boja.

Nova Sport donosi kako su se navijali odmah posvađali zbog izgleda dresa jer jedni tvrde da je ova promjena dobra dok se drugima ne sviđa novi izgled. Puma je, osim srpskog, predstavila i dresove Austrije, Češke, Islanda, Srbije i Švicarske koji su svi dosta slični. To je također razočaralo srpske navijače jer na njihovom dresu nema posebnih detalja za razliku od onih iz Austrije i Švicarske.

Linker
17. travanj 2024 01:42