Simon Rožman i Senijad Ibričić

 ANTONIO BALIC Cropix
‘SVE STE VIDJELI‘

VIDEO Nevjerojatne scene u BiH: Ibričić i bivši trener Rijeke ušli na teren i povukli momčad u svlačionicu

Po završetku susreta održana je i konferencija za medije na kojoj se kratko obratio Simon Rožman
Piše: SNObjavljeno: 13. ožujak 2024. 20:07

Nesvakidašnja scena dogodila se na utakmici Kupa Bosne i Hercegovine. Uzvratna utakmica četvrtfinala kupa između Sarajeva i Borca prekinuta je u sudačkoj nadoknadi.

Borac je imao prednost od 2:1, a domaćini nezadovoljni odlukama suca utakmice Matea Muse odlučili su napustiti teren. Klupa na čelu sa Senijadom Ibričićem i Simonom Rožmanom ušla je na teren i igrače pozvala da napuste utakmicu. Vrlo brzo na terenu smo mogli vidjeti i prvog čovjeka Sarajeva, Ismira Mirvića, a igrači su s terena ispraćeni ovacijama navijača.

>>> Situaciju napuštanja terena možete pogledati: OVDJE

Igrači i stručni stožer protestirali su ponajprije zbog izravnog crvenog kartona Brazilca Oliveire koji je nakon držanja za dres Jokića, istog udario po licu. Domaćini su žestoko reagirali na po njima drastičnu odluku suca. Sada je jasno kako će u polufinale Kupa Borac koji je i favorit za osvajanje. Ranije su ondje već plasirali Sloga Meridian i Zrinjski, dok će posljednja momčad biti poznata nakon sutrašnjeg uzvrata između Veleža i Širokog Brijega.

Po završetku susreta održana je i konferencija za medije na kojoj se kratko obratio trener Sarajeva Rožman.

- Slika govori više od svake riječi, zamolio bih vas da nema pitanja. Ne razumijem na koji način da se spremimo. Hvala vam na strpljenju. Sve ste vidjeli s kime igramo i s kim se borimo. Hvala vam na pozornosti, nisam u stanju pričati - kratko je rekao Slovenac i napustio konferenciju.

Linker
13. ožujak 2024 21:23