Mateo Kovačić

 MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA
PLAVO SRCE

VIDEO Kovačić nakon golčine oduševio Dinamove navijače u intervjuu: ‘Hrvat sam, moram to reći‘

Nakon susreta odradio je intervju s djevojčicom, pripadnicom City in the Community Foundationa
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 14. travanj 2024. 07:34

Manchester City upisao je novu pobjedu u Premier ligi. U utakmici 33. kola protiv Lutona Građani su poveli već u drugoj minuti autogolom Daikija Hashioke, dok je u drugom poluvremenu utakmice pogodak za 2:0 postigao Mateo Kovačić.

Prvi je to pogodak Kovačića za City u Premier ligi te je uz taj pothvat odigrao jako dobru utakmicu i ponio nagradu za najboljeg igrača dvoboja. Nakon susreta odradio je intervju s djevojčicom, pripadnicom City in the Community Foundationa koja ga je imala priliku upitati tri pitanja, a ono zadnje privuklo je najviše pažnje.

Pitala ga je koji mu je klub bio najdraži kada je odrastao, a Vatrenom nije bilo teško dati odgovor.

- Ja sam Hrvat pa moram navesti hrvatsku momčad, Dinamo Zagreb oduvijek je bio moj najdraži klub, klub za koji sam uvijek navijao te koji dan danas podržavam.

Jedno od pitanja bilo je i tko mu je bio idol kad je odrastao, a nije propustio spomenuti svog velikog prijatelja i reprezentativnog suigrača, Luku Modrića.

- Dobro pitanje. Uvijek sam imao nekoliko idola i često sam ih mijenjao, ali kada sam počeo shvaćati nogomet i bio više involviran u sport, Modrić i Iniesta bili su mi dva najdraža igrača - rekao je, a također je otkrio tko ga je najviše motivirao dok je bio mlad:

- Da budem iskren, nije mi trebalo puno motivacije, stvarno sam volio ovo što radim. Bio sam motivacija samome sebi, ali moj otac uvijek je bio uz mene i ako moram odabrati jednu osobu, to je on.

Linker
16. travanj 2024 13:05