Christopher Nkunku

 SCREENSHOT: TWITTER
POTVRĐENO

VIDEO: Gvardiolov suigrač propušta Svjetsko prvenstvo zbog neopreznosti Realove zvijezde

Iz Francuskog nogometnog saveza stigla je potvrda - napadač RB Leipziga propušta SP u Kataru
Piše: Andro PolićObjavljeno: 15. studeni 2022. 23:26

Prije odlaska u Katar, francuski izbornik Didier Deschamps ima nove probleme u momčadi. Nakon što će s Mundijala već izostati ozlijeđeni Paul Pogba i N‘Golo Kanté, na treningu u utorak navečer na terenu je ostao ležati Christopher Nkunku. Napadača RB Leipziga, klupskog suigrača našeg Joška Gvardiola, nezgodno je zahvatio veznjak Real Madrida Eduardo Camavinga, a nakon duela Nkunku je ostao na travnjaku u bolovima. Oko njega su se ubrzo okupili suigrači, a uskoro je šepajući napustio trening i uputio se na daljnje pretrage.

Iste su ustanovile ozljedu lijevog koljena, a iz Francuskog nogometnog saveza potvrdili su da Nkunku propušta Mundijal.

Inače, puni trening nisu odradili niti Karim Benzema niti Raphaël Varane, dvojac još uvijek vodi utrku s vremenom i oporavkom od ozljeda, stoga nije u potpunosti sigurno hoće li biti spremni za Mundijal. Benzema je na treningu odradio tek 15-ak minuta zagrijavanja, nakon čega je u pratnji fizioterapeuta otišao put svlačionice.

Francuska prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra idući utorak od 20 sati protiv Australije, a zatim im slijedi ispit protiv Danske, dok će grupnu fazu zaključiti utakmicom protiv Tunisa.

Linker
29. travanj 2024 07:16