SCREENSHOT
ZANIMLJIV TRENUTAK

VIDEO: Čovjek kojeg prate milijuni urlao u smjeru Ronalda i Brozovića, pogledajte kako je reagirao Vatreni

YouTuber je poznat kao veliki fan Portugalca, a proslavio se tako što mu je posvetio pjesmu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 27. srpanj 2023. 19:08

YouTube streamer Darren Watkins JR. (18) poznatiji kao IShowSpeed sve je popularniji na društvenoj mreži TikTok gdje je surađivao s brojnim slavnim osobama, u prvom redu nogometašima.

Do sada je imao priliku upoznati Rafaela Leãa, Alphonsa Daviesa i Neymara s kojim je snimao videe, a nedavno mu se ispunio san kad je upoznao svog idola Cristiana Ronalda o kojemu je snimio pjesmu koja ga je zapravo i plasirala u orbitu.

Tinejdžer rodom iz Cincinnatija broji impresivnih 20 milijuna pratitelja na TikToku, a danas se našao u Osaki na pripremnoj utakmici između Intera i Al Nassra koja je završila rezultatom 1:1.

Marcelo Brozović odigrao je prvo poluvrijeme protiv bivšeg kluba, a njegov Al Nassr poveo je u 23. minuti pogotkom Abdulrahman Ghareeba. Inter je do konačnog rezultata došao preko Davidea Frattesija, talijanskog reprezentativca koji je ljetos stigao iz Sassuola kao zamjena za Brozovića. IShowSpeed prije utakmice se približio momčadi Al Nassra, točnije Cristianu Ronaldu i Marcelu Brozoviću i počeo je urlati u njihovom smjeru. Brozović se u početku držao za glavu od neugode, ali kasnije je kao i ostatak ekipe prasnuo u smijeh.

Bila je ovo ujedno i posljednja pripremna utakmica Al Nassra kojeg sad očekuju utakmice Arapskog klupskog prvenstva prije nego li službeno otvore sezonu srazom protiv Al Ettifaqa (14.8.).

Linker
20. svibanj 2024 13:35