Federico Pastorello

 NICOLO CAMPO/LAPRESSE/PROFIMEDIA Nicolo Campo/Lapresse/Profimedia
ODLUČIO JE PROGOVORITI

‘To više neću dopustiti!‘; Pogledajte kako je velika zvijezda odgovorila svom agentu i pokrenula lavinu

Zvijezda aktualnog europskog prvaka predstavlja problem u klubu, barem tako misli njegov agent.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2022. 19:07

Belgijski napadač londonskog Chelseaja Romelu Lukaku odlučio je reagirati i putem svojih kanala društvenih mreža pokrenuti polemiku sa svojim agentima. Lukakua koji se prošlog ljeta vratio na Stamford Bridge iz redova Intera, naljutilo je to što je njegov agent javno izrekao da ga tek čekaju razgovori s novim vlasnicima Chelseaja oko budućnosti Lukakua u tome klubu. Ne samo to, agent je rekao u medijima da postoji problem s Lukakuom u klubu. Što možda i nije daleko od istine, ali jasno, kao igrač to ne očekujete od svog agenta, onog koji brine o vašoj karijeri.

Dok američki multimilijarder Todd Boehly i dalje čeka zeleno svjetlo britanske Vlade i vodstva Premier lige oko svog preuzimanja Chelseaja, Lukaku se u posljednje vrijeme vraća u planove trenera Thomasa Tuchela. Krenuli su ga i golovi, zabio je Leedsu u prošlom kolu, ali njegova budućnost svakako će biti jedna od glavnih tema unutar kluba na ljeto. Agent je, da ga i imenujemo, Federico Pastorello, dakle, već najavio razgovore s Boehlyjem, a to nije smio.

image

Lukakuova poruka

INSTAGRAM SCREENSHOT

Lukaku je, da i na to podsjetimo, zakopčan do grla za javnost još od Nove godine, kada je na talijanskom Skyju izašao dugotrajni intervju u kojem je izrazio želju da se vrati u Inter. Nekoliko dana kasnije objavio je i ispriku navijačima Chelseaja putem klupskih video-platformi, a danas se opet oglasio.

- Nikada više neću dopustiti nikome da govori u moje ime. Držao sam usta zatvorena i fokusirao se na to da pomognem momčadi, sada imamo završiti sezonu na najbolji mogući način. Dakle, ako netko želi nešto reći o meni i klubu, neka to ne čini u moje ime - napisao je Lukaku na Instagram Storyju.

A evo što je u spornom intervjuu izjavio Pastorello:

- Nisam ja tu da pričam o tehnikalijama, ali očito je da s njim u klubu postoji problem. Brojke se moraju izvagati. Najbolji je strijelac kluba ove sezone u svim natjecanjima iako igra malo, manje od nekih njegovih suigrača. Situacija se mora pažljivo vrednovati. Moraju još izboriti Ligu prvaka i odigrati finale FA kupa. Inter mu je u srcu, nikada to nije skrivao, kao niti ljubav prema Anderlechtu gdje bi volio zaključiti karijeru. Chelsea je tek utanačio preuzimanje kluba, moramo biti strpljivi i čekati.

Linker
16. travanj 2024 13:12