Leroy Sane i Candice Brook

 Afp
NIJE DOBRO POČELO

Problemi za Tuchela: Sjajni igrač odlazi iz Bayerna, supruga se već spakirala i otišla živjeti u Englesku

Njemačkom reprezentativcu je, navodno, dosta života u Münchenu, a ženi je već prekipjelo...
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2023. 12:29

Samo par dana nakon što je službeno sjeo za upravljač minhenskog Bayerna, Thomasu Tuchelu mogao bi se pojaviti jedan od prvih problema. Leroy Sane, 27-godišnji krilni ofenzivac koji je 2020. godine stigao na Allianz Arenu iz Manchester Cityja, sve je bliži povratku u englesku Premier ligu.

Engleski Daily Mail piše kako mu je Bayern, a samim time i stožer njemačke reprezentacije, za vrijeme stanke u ožujku dopustio da ode u London i da bude s obitelji. Njegova supruga Candice Brooks, inače američki supermodel, više ne želi biti u Münchenu, već živi na londonskoj, a povremeno i na adresi u Manchesteru. Naravno da je to odmah potaknulo rasprave oko toga da Sane gleda na neki od klubova iz ta dva grada od sljedećeg ljeta.

image

Leroy Sane

CHRISTOF STACHE Afp

Saneu je dakle, dopušteno javiti se tek u drugoj polovici tjedna, kada ga očekuju natrag u Münchenu na treninzima. Do tada, vrijeme će provoditi sa suprugom i njihovo troje djece.

Navodno, nitko od upućenih ne bi imao ništa protiv toga da Sane u ljetnom prijelaznom roku napusti Bayern. Kritiziraju ga za nedostatak realizatorskih sposobnosti, a Sane je od povratka klupskog nogometa nakon SP-a u Kataru zabio tek tri pogotka i upisao jednu asistenciju. Ukupno u vremenu provedenom u Bayernu, Sane je zabio 37 pogodaka uz 34 asistencije u 121 nastupu.

Podsjetimo, problemi za Sanea u Münchenu počeli su prošlog mjeseca kada ga je tadašnji trener Julian Nagelsmann izostavio s putovanja u Mönchengladbach bez suvislog objašnjenja zašto je to učinio. Sane je, navodno, zakasnio 6 minuta na okupljanje, što je on kasnije opovrgnuo te se na gostovanje uputio privatnim automobilom.

Linker
02. svibanj 2024 04:20